Verhuizen naar Luxemburg. Expatriate en woont in Luxemburg

 

Hoeveel van jullie willen één keer in je leven dat je elk patroon zou opheffen, om weg te komen van de eentonigheid en een frisse neus te halen? Als u de cursus moet omkeren, bevindt de oplossing zich recht voor u! Wij van Realigro hebben een minigids voor u op maat gemaakt! De natie die we vandaag hebben gekozen is een klein juweeltje in het hart van Europa, wiens motto het beste zijn sterke identiteit uitdrukt: "we willen blijven wat we zijn". We hebben het over Luxemburg, het Groothertogdom (uniek in de wereld), ingesloten.

Als lid van de EU, de NAVO en de Benelux, het is de belangrijkste hub in Europa, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal Europese instellingen en agentschappen. En als u dan klaar bent om meer te ontdekken, en misschien bent u geïnteresseerd in het kopen van een woning in Luxemburg, u hoeft zich alleen maar op uw gemak te voelen: onze gids om te ontdekken dat Luxemburg gaat beginnen!

              

Laten we beginnen met te zeggen dat deze staat geografisch gezien doorkruist wordt door verschillende valleien en heuvels. Het klimaat is gematigd, met winters die, bij milde temperaturen, erin slagen om loofbossen te ontwikkelen. Een van de typische kenmerken van deze staat, we identificeren ongetwijfeld de aanwezigheid van verschillende etnische groepen. Allereerst de Portugezen, gevolgd door de Fransen en Italianen, maar welke documenten zijn nodig om toegang te krijgen tot deze staat? Een geldig identiteitsbewijs is vereist om in dit land te reizen. We herinneren u eraan dat het land deel uitmaakt van het Schengen-gebied. Voor eventuele problemen met betrekking tot de resterende geldigheid van het document, is het raadzaam om navraag te doen bij de ambassade of het consulaat.Van de gezondheidssituatie zijn er geen verplichte vaccinaties en de faciliteiten op het Luxemburgse grondgebied voldoen in grote lijnen aan de Europese normen. de officiële taal is Luxemburgs, maar ook Frans en Duits worden gesproken. Door de lokale economie te analyseren, hebben we besloten een kleine lijst met de typische producten van de goederenkorf in te voegen, zodat u beter begrijpt wat de kosten van levensonderhoud eigenlijk zijn. Luxemburg.

 

Menu van de dag in zakendistrict: € 12

Fast Food Menu: € 8

Huisuitgaven voor 1 maand: € 208

1 liter benzine: € 1,33

Maandelijks kaartje voor het openbaar vervoer: € 34

Bier: € 3,50

Een fles water 0,33 L: € 1,93

Eén liter melk: € 1,01

12 eieren: € 3,23

In het algemeen kunnen we daarom stellen dat Luxemburg de ideale bestemming is voor diegenen die willen investeren (zelfs om een ​​offshore bedrijf te openen). Vanuit financieel oogpunt zijn er in feite tal van belastingvoordelen: de belastingheffing is niet te laag, maar alles staat in verhouding tot het salaris. Degenen die in Luxemburg willen wonen en werken, hebben een breed scala aan keuzes voor de boeg, omdat er verschillende activiteiten kunnen worden uitgevoerd (onder andere goed betaald).

En nu komen we bij het meest opvallende punt van onze gids: waar en hoe een huis in Luxemburg te kopen?

Het is belangrijk om te benadrukken dat in dit land de huizen volledig zijn omgeven door groen en natuur. Met een hoge veiligheidsindex is het mogelijk om in het hele land optimaal te leven, ongeacht de geselecteerde gebieden.

Gemiddeld kost het ongeveer 5.000 euro per vierkante meter om een ​​bestaand appartement te kopen en 6.300 euro per vierkante meter voor nieuwe gebouwen. In de hoofdstad beginnen we zelfs met 10.000 euro per vierkante meter, maar we weten dat de hoofdstad de belangrijkste Europese economisch-politieke activiteiten huisvest. Naast Luxemburg zijn twee andere zeer populaire vestigingen de steden Strassen en Diekirch.

Wat kunnen we zeggen, we hopen dat onze gids nuttig is geweest om je enige twijfel op deze aarde te laten oplossen ... we wensen je een goede reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Luxemburg. Expatriate en woont in Luxemburg

      Hoeveel van jullie willen één keer in je leven dat je elk patroon zou opheffen, om weg te komen van de eentonigheid en een frisse neus te halen? Als u de cursus moet omkeren, bevindt de oplossing zich recht voor u! Wij van Realigro hebben een minigids voor u op maat gemaakt! De natie die we van ...

Related panden

Materiaal: Alle benodigde apparatuur voor opslag en opslag Cash Register Machine Tafels en stoelen TV Visgerechten exposant Dessert display Kou...
Cod. 26197

Verkoop 5+ slaapkamers, Luxemburg, Müllertha, Lussemburgo, Rue Philippe

1,980,000.00EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

250 m²
De woning - gelegen in het centrum van de stad Luxemburg, in het bijzonder in de Rue Philippe - woont in een wijk goed aangesloten en geserveerd, de t...
Cod. 14916

Verkoop Trullo, Luxemburg, Wilz, Wilz, Boulaide

570,000.00EUR
Verkoop
Trullo

20000 m²
Boerderij ongeveer 20.000 vierkante meter grond weiland en bos het huis, individuele situatie, Huis 6 kamers keuken badkamer, elektrische plus bijgebo...
Cod. 8604

Verkoop Huis, Luxemburg, Müllertha, Beaufort, 4, rue Belair

275,000.00EUR
Verkoop
Huis

90 m²
Müllerthal regio, in het kleine Luxemburgse Zwitserland, semi-vrijstaande leefruimte 90m ², 3 slaapkamers, keuken, badkamer, zonneterras, garage. Gron...
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB