Besteedt u weinig in een paradijs, oplossing? : Slovenië De complete gids

Besteedt u weinig in een paradijs, oplossing? : Slovenië
 De complete gids


We wedden dat als ik de titel van dit artikel niet had gelezen, je nooit had geraden dat deze foto in Slovenië werd genomen?

       

En ik wed dat je niet weet dat Slovenië een van de staten is waar de afgelopen jaren veel buitenlanders zijn verhuisd naar een betere baan en een hogere levensstandaard.

Maak je geen zorgen, je bent op de juiste site! In deze mini-gids zullen we u alle nodige informatie geven die u ertoe zal aanzetten om een ​​huis in Slovenië te kopen om u over te zetten.

We beginnen altijd met de nodige documenten

Als u een inwoner bent van de EU, EVA-landen en landen zoals Cyprus, Tsjechië, Litouwen, Estland, Kroatië, Hongarije, Polen, Letland, Malta en Slowakije heeft u geen visum nodig voor een verblijf van minder dan drie maanden.

Voor langere verblijfsperioden moet u echter verklaren dat u in het bezit bent van een reguliere inkomsten- en ziekteverzekering.
U ontvangt een belastingcode genaamd EMSO die u helpt om contact te leggen met de belastingautoriteiten, banken en in het algemeen voor alle zakelijke aangelegenheden.

taal

Als het uw doel is om permanent naar dit land te verhuizen, is het handig om te beginnen met het experimenteren met de nationale taal. Het zal je helpen om beter te werken, op zoek te gaan naar kansen op een baan die dichter bij je professionele figuur liggen en om te socialiseren met anderen.
Nee, wees niet bang! Als u niet zo goed bent in het leren van een nieuwe taal, kunt u altijd langskomen met Engels.

De belangrijkste gebieden waar een huis te vinden is

Drie zijn de belangrijkste mooiste regio's van Slovenië.
Laten we beginnen met de eerste, Gorenjska.
Beroemd om zijn droomlandschappen en zijn prachtige nationale park Triglav, is het een bestemming voor jaarlijkse zomerbijeenkomsten van bergbeklimmers, vissers en wandelliefhebbers.
In de winter daarentegen zijn typisch seizoensgebonden sporten zoals skiën en schaatsen bijzonder populair.

Als we het hebben over Midden-Slovenië kunnen we niet anders dan de hoofdstad Ljubljana noemen, het economische, institutionele en culturele centrum van de natie.

Theaters en musea en met name kunstgalerijen laten iedereen de plek vinden om zijn artistieke passie te voeden.
De verbinding met de andere landen is erg belangrijk. Het spoorwegnet dat hier begint, is zeer goed verbonden met de buurlanden.

Last but not least, de regio Drava, die in Maribor het zeer beroemde '' sneeuwstadion '' huisvest, een populaire bestemming voor alle skifans die elk jaar meedoen aan de belangrijkste races.
Maar deze regio is ook rijk aan boerderijen, ideaal voor mensen die willen investeren en hun eigen bedrijf willen openen.

Laten we het nu over belasting hebben (stil, geen zere punt)

Het belastingstelsel biedt slechts 17% winst op de winst voor degenen die Slovenië willen investeren.

Alles hier.


En nu, eindelijk, waar je op wachtte: de gebouwen

Ik adviseer u, ongeacht het type contract en eigendom, om naar een gebied in de buurt van uw werkplek te gaan.
De investeringen die meestal op korte termijn rendabel zijn, zijn in Sezena en Capodstria.
Reguleringsplannen zijn toegepast om tegemoet te komen aan de behoeften van tal van buitenlanders die besloten hebben naar Slovenië te verhuizen.
Prijzen beginnen bij € 30.000 voor een zelfstandig appartement, tot 100.000 als u van plan bent een luxe villa te kopen.

Kortom, wonen in Slovenië is de moeite waard en zal u toelaten om te investeren in een van de mooiste paradijzen in Europa.

Related Insights

  •  
    Besteedt u weinig in een paradijs, oplossing? : Slovenië De complete gids

    Besteedt u weinig in een paradijs, oplossing? : Slovenië  De complete gids We wedden dat als ik de titel van dit artikel niet had gelezen, je nooit had geraden dat deze foto in Slovenië werd genomen?         En ik wed dat je niet weet dat Slovenië een van de staten is waar de afgelopen j ...

Related panden

Cod. 41352

Verkoop Huis, Slovenië, Capodistria, Ankaran, hrvatini

269,000.00EUR
Verkoop
Huis

120 m²
huis met tuin op bouwgrond, met aangrenzende wijngaard, gelijkvloers, 120 m². met twee badkamers.
Cod. 40629

Verkoop Villa, Slovenië, Primorska, Izola, Malija 147A

340,000.00EUR
Verkoop
Villa

125 m²
De woning is gelegen op een perceel van 600 m2; het woonoppervlak bedraagt circa 125 m2 verdeeld over twee verdiepingen: - entree begane grond, woo...
Cod. 40411

Verkoop Hotel, Slovenië, Portorose, strugnano, dobrava 4a

770,000.00EUR
Verkoop
Hotel

950 m²
Op een elitaire locatie aan de Belvedere boven Isola staat te koop een huis gebouwd tussen 1985 en 1990. Op 1.275 m² grond staat een groot huis met ee...
Cod. 40042

Verkoop Huis, Slovenië, Primorska, Ajdovščina, Brje

86,000.00EUR
Verkoop
Huis

120 m²
Huis te koop, Brje, in gemeente Ajdovščina, Overzicht: Een mooi oud huis gelegen in een rustig dorp op een kleine heuvel met een prachtig uitzic...
Cod. 39797

Verkoop Huis, Slovenië, Ljubljana, Whole, Slovenia

50,000.00EUR
Verkoop
Huis

1 m²
Slovenië is een klein land met een divers landschap. Waar je ook bent, je bent dicht bij heuvels, zee, meren, rivieren, de karst- en vliegtuigwereld, ...
Cod. 39362

Verkoop Loft- zolder, Slovenië, Primorska, Sežana, Križ, Sežana

465,000.00EUR
Verkoop
Loft- zolder

264 m²
Huis te koop op de begane grond met zolder, gedeeltelijk ondergronds, per direct beschikbaar. Bestaande uit keuken, eetkamer, woonkamer, drie slaapkam...
Cod. 39242

Verkoop Andere (Commercieel), Slovenië, Gorenjska, Dovje, Dovje 98

580,000.00EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

345 m²
Wij verkopen onze winkel - huis met 7 appartementen met het bedrijf s.r.o. Deze winkel is ideaal voor een jong stel dat, naast bergen en de natuur, oo...
Ik verkoop tandartspraktijken Ik verkoop tandartspraktijken in Koper / Slovenië in het commerciële gebouw »Barka« in een commerciële straat met een...
Cod. 39088

Verkoop Huis, Slovenië, Capodistria, Pirano, Dragonja3

Reserved negotiation
Verkoop
Huis

230 m²
Vrijstaand huis op twee verdiepingen  meer land van 200m² bebouwbaar  meer land van 3.400m². Het huis ligt op 2 km van de zee Portorož 10 minuten ...
Het verkoopt een weekend in Sviščaki (Mali Sviščaki) in de buurt van Koper, volledig ingerichte Ilirska Bistrica. Het huis heeft 3 verdiepingen. De...
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB