Verhuizen naar Anguilla. Expatriate en woon in Anguilla

 

 

Onder de Caribische steden die het meest door investeerders worden gewenst, kunnen we zeker een klein paradijs noemen, ondergedompeld in de kristalheldere zee en bezaaid met 33 prachtige stranden. Als je ook niet alleen op een unieke plek wilt wonen, maar ook rijk bent aan talloze mogelijkheden, staat het antwoord onder jouw ogen, ingesloten in één woord: Anguilla.

Het kopen van een huis in Anguilla is wat je zal toestaan ​​om een ​​verandering in je leven aan te brengen. Het enige dat u hoeft te doen, is de volgende regels zorgvuldig volgen. Eigenlijk hebben we bij Realigro een mini-gids gemaakt die op maat voor u is samengesteld, in staat om zowel de antwoorden op alle hoofdvragen die ontstaan ​​in termen van nieuwe plaatsen om te ontdekken, als met betrekking tot dit fantastische land te combineren. En dan, als u er klaar voor bent, kunnen we beginnen!

                                             

                 

Laten we beginnen met het geven van wat informatie over de geografie van het gebied: wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken?

Een van de mooiste ervaringen om te proberen, eenmaal geland in Anguilla, is de boottocht op het strand van Little Bay. Een van de kleinste maar ook meest beroemde kusten van de Natie, het wordt omringd door een turquoise en kristalheldere zee, ideaal voor snorkelaars.Goede zichtbaarheid garandeert dat u het beruchte koraalrif, zeer kleurrijk en rijk aan verscheidenheid (tussen flora en fauna), zult waarderen. fauna) niet gevonden in andere delen van de wereld.

Maar wat zijn de documenten die nodig zijn om toegang te krijgen tot deze hoek van het paradijs?

Afhankelijk van het Verenigd Koninkrijk, voorziet het eiland in wetgeving die voldoet aan de Britse wetgeving, ook op het gebied van reisdocumentatie. De uitvoerende macht is in feite aan de koningin die, uiteraard, wordt vertegenwoordigd door de gouverneur van Anguilla. Wat de kosten van levensonderhoud betreft, kunnen we zeggen dat de prijzen meestal niet veel verschillen van het Europese gemiddelde. Omdat het echter voornamelijk toeristisch is, is het begrijpelijk dat er, vooral in het hoogseizoen, iets hogere prijzen zijn.

Uitgezonderd dus de kosten van "reiziger", voor diegenen die een woning op dit land willen kopen, moet het echter verwijzen naar een wetgeving van Europese oorsprong (dat is Brits) en een kosten van levensonderhoud die niet erg laag is, maar in lijn met de belangrijkste aantrekkelijke locaties vanuit het oogpunt van toerisme. Wat betreft onroerend goed, ook in dit geval, worden de kosten die de toekomstige belegger zal moeten maken, gekalibreerd op basis van het referentiekader.

Dit is echter een markt gericht op het luxesegment, die echter het bereik van buitenlandse portefeuilles in de loop van de tijd vergroot, waardoor een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod wordt gewaarborgd.

Concluderend kunnen we dus bevestigen dat, ondanks de kenmerken van een typisch Caribische stad, de Europese wetgeving in combinatie met de onbetwiste schoonheid van de plaats, een grotere veiligheid garandeert in termen van investeringen en, zonder twijfel, een fantastische opbrengst in termen van verworven eigenschappen.

We hopen dat onze mini-gids volledig is: we wensen u alleen een goede reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Anguilla. Expatriate en woon in Anguilla

        Onder de Caribische steden die het meest door investeerders worden gewenst, kunnen we zeker een klein paradijs noemen, ondergedompeld in de kristalheldere zee en bezaaid met 33 prachtige stranden. Als je ook niet alleen op een unieke plek wilt wonen, maar ook rijk bent aan talloze mogelijk ...

Related panden

Cod. 3856

Verkoop Handelsactiviteit, Anguilla, The Valley, The Valley, center

60,000.00EUR
Verkoop
Handelsactiviteit

177 m²
b) u hebt het genot van het land tussen deze 33m en het pand met de mogelijkheid om tijdelijke voorzieningen te creëren. 1) De keuken van 26 m2 is ...
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB