Verhuizen naar Bahrein: alles wat u moet weten voor uw investering in onroerend goed

Met meer dan 30 eilanden in het hart van de Perzische Golf, is Bahrein sinds de oudheid het knooppunt van de verschillende handelsroutes.

Manama, de hoofdstad, evenals gastheer van de wereldberoemde nationale museum, is het onmogelijk de traditie, cultuur en de schoonheid van dit land te ontdekken, van kruiden, stoffen, architectuur niet te bewonderen.

Beschouwd als de parel van de Perzische Golf, een haalbaar alternatief zijn, en misschien een woning in Bahrein zou een rendabele investering blijken te vinden.

                
Als je ook graag meer wilt leren, moet je de volgende regels zorgvuldig lezen. Wij zullen u alle adviezen in detail geven om een ​​kennis van de natie te verzekeren die u de luxe van het investeren in de baksteen met uw ogen gesloten zal toestaan!

 

Laten we beginnen met te zeggen dat deze archipel de laatste jaren erg populair is geworden, vooral voor westerse investeerders.

Beroemd geworden zonder twijfel voor de Formule 1 Grand Prix, investeert deze staat steeds meer in toerisme, in de receptieve structuren maar ook in de vastgoedmarkt.

Lokale schoonheden zijn onbetwistbare pracht: van de wolkenkrabbers van de hoofdstad om te gaan door de pittoreske markten die de hele natie dot, niet naar de fascinerende graven van de oude necropolis van Dilmun noemen, met zijn imposante forten.

Als geschiedenis en oosterse cultuur je passie zijn, dan is dit de plek voor jou!

Maar het is hier zeker niet afgelopen.

U zult ongetwijfeld willen weten welke de beste seizoenen zijn voor een korte vakantie of, in het algemeen, wat de temperaturen in deze staat zijn.

Nou, je kunt (als je wilt alleen een tijdelijk verblijf) om te beginnen in de lente of herfst, omdat de zomermaanden worden gekenmerkt door een zeer hoge temperaturen en frequente zandstormen.

 

Hoe kom je daar?

De internationale luchthaven van Bahrein ligt op zes kilometer van de hoofdstad, maar is dankzij 40 luchtvaartmaatschappijen verbonden met de tekst van de wereld.

Wat betreft de documentatie die nodig is om toegang te krijgen tot Bahrein, moet je jezelf krijgen:

- Toeristisch bezoek (geldig slechts 2 weken en beschikbaar op de luchthaven tegen een kostprijs van 12 euro of visum met een maandelijkse geldigheid van 60 euro)

- identiteitsbewijs

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u eenvoudigweg contact opnemen met de website van het ministerie van binnenlandse zaken van Bahreinita.

 

De munteenheid is de Bahreinse Dinar (BHD) en de kosten van levensonderhoud is hoog, maar dan is het in verhouding staat tot een rijk land dankzij de olievelden.

 

U kunt zowel in de hoofdstad huren, maar ook een woning kopen.

Om te zorgen dat u begrijpt wat evenredig en betaalbaar soms de onroerend goed markt aan de natie die we beschrijven, gezien het feit dat extra luxe villa in het hart van de hoofdstad een prijs van 350.000 euro bereikt is.

 

Wat kunnen we zeggen, we wensen je gewoon een goede reis in dit prachtige land!

Related Insights

Related panden

Cod. 40060

Verhuur Villa, Bahrein, Manama, Barbar, Gate 131, Road 20, Barbar 522

2,027.03EUR
Verhuur
Villa

400 m²
De woning is gelegen in puur residentieel met 5-sterren services en onderhoud. Brede wegen, comfortabele parkeergelegenheid, tennisbaan, squashbaan, f...
Cod. 2862

Verkoop Villa, Bahrein, Manama, Manama, center

350,000.00EUR
Verkoop
Villa

290 m²
De faciliteiten bestaan ​​uit een gedeeld zwembad van 40m2, 5 airco's, 60lt elektrische boiler in de badkamer, stalen deur, douchecabine, PVC dubbele ...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB