Verhuizen naar Bhutan. Expat en woon in Bhutan.

 

Doorgaan met het analyseren van de meest suggestieve landen ter wereld, waar het mogelijk is om opnieuw toe te wijzen in totale rust en gemak, we werden letterlijk betoverd door een unieke realiteit in zijn soort.

Boeddhistisch koninkrijk gelegen aan de oostelijke Himalaya, beroemd over de hele wereld voor het hosten van spectaculaire tekenen van het verleden, zoals kloosters, forten en adembenemende uitzichten ... heb je begrepen wat de hoofdrolspeler van de dag zal zijn? We hebben het over Bhutan! Met zijn hoofdstad Thimphu is het de perfecte plek om te verhuizen.

Het kopen van een woning in Bhutan is de winnende zet waarmee u op de middellange tot lange termijn grote voordelen kunt behalen.
En als u klaar bent, kunnen we beginnen!

                  

Laten we beginnen met het abc. Wat zijn de reisdocumenten voor toegang tot Bhutan?
Opgemerkt moet worden dat Bhutan een specifiek beleid ten aanzien van buitenlanders heeft aangenomen. Er zijn twee manieren om dit land binnen te komen:

- Toeristenvisum: het kan gemakkelijk worden verkregen bij het immigratiekantoor in de hoofdstad, in minder dan 24 uur, via overschrijving.
- Gezien als een persoonlijke gast: handig als, om uw verblijf te garanderen, een burger aanwezig is in Bhutan.

Er is ook een werkvisum en een voor studenten.

Wat zijn de elementen die Bhutan echt fantastisch maken, zoveel om het te kiezen als een land om naartoe te verhuizen?

Een belangrijke rol wordt gespeeld door de traditie. Hoe kunnen we het heilige festival van Paro vergeten? Het vertegenwoordigt een van de belangrijkste gebeurtenissen op de religieuze kalender. Het evenement kenmerkt dansen, heldere kleuren en een echt boeiende feestelijke sfeer. Velen zijn inderdaad de toeristen die hun vakantie in Bhutan plannen tijdens deze data.

Een ander element dat het vermelden waard is, is Punakha. De oude hoofdstad, naast de zetel van de oudste en meest bijzondere kloosters in het land, herbergt elk jaar de beroemde Je Khenpo, een evenement met een religieuze matrix waarin alle enge maar kleurrijke maskers van traditie paraderen.

Hoe kunnen we de Dochula-pas vergeten? De oude verbinding van Phunaka naar Thimpu vindt plaats dwars door dit langs een Himalaya-pas gemaakt van mist, bomen zoals cipressen en dennen en gekleurde vlaggen. Allemaal ondergedompeld in de Himalaya. De mantra's geschreven op de vlaggen breiden uit, altijd volgens de lokale religie, gedragen door de wind, het uitzenden van de voordelen van gebed en wijzen op de aanwezigheid van de goddelijkheid op aarde.

Maar waarom kiezen voor Bhutan? We zullen u een geheim onthullen. Aan de basis van het economisch-sociale systeem van het land is er een fundamentele regel: "Volgens de Bhutanese politiek is welzijn belangrijker dan consumptie."
De kosten van levensonderhoud in dit land behoren tot de beste ter wereld! Het is mogelijk om met minder dan 300 euro per maand te leven. Het werkloosheidspercentage is 3%. De meeste burgers zijn werkzaam in de agrarische sector, de drijvende kracht van het land. De bevolking is jong, in tegenstelling tot veel andere buurlanden.

Om een ​​beter inzicht te krijgen in de kosten van levensonderhoud, hebben we een kleine lijst met prijzen opgenomen voor goederen en diensten die door dit land worden aangeboden. We herinneren eraan dat de officiële valuta de Indiase roepie is, wat overeenkomt met € 0,0013.

Maaltijd, economisch restaurant 275,00 Rs
Menu van McDonalds (of equivalent menu) 800,00 Rs
Onderbrengen van vers wit brood (500 g) 46,67 Rs
Rijst (wit), (1kg) 62,50 Rs
Eieren (normaal) (12) 102,50 Rs
Lokale kaas (1kg) 350,00 Rs
Enkele reis (lokaal vervoer) 25.03 Rs
Maandelijks abonnement (volledige prijs) 1.000,00 Rs

En voor de aankoop van een woning?
4.901,50 Rs zal voldoende zijn als een maandelijkse vergoeding, terwijl we het hebben over Rs 40.000,00 per vierkante meter voor het ondertekenen van een verkoopcontract.

Onze minigids is klaar. Wij wensen u een prettige reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Bhutan. Expat en woon in Bhutan.

      Doorgaan met het analyseren van de meest suggestieve landen ter wereld, waar het mogelijk is om opnieuw toe te wijzen in totale rust en gemak, we werden letterlijk betoverd door een unieke realiteit in zijn soort. Boeddhistisch koninkrijk gelegen aan de oostelijke Himalaya, beroemd over de h ...

Related panden

Cod. 4913

Verkoop 3 Slaapkamers, Bhutan, Thimphu, Thimphu, center

88,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

166 m²
Het huis wordt volledig gemeubileerd verkocht inclusief witgoed, gordijnen, woon- en slaapkamermeubilair. Het pand heeft een geverfde afwerking en de ...
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB