Verhuizen naar Fiji. Expatriate en woont in Fiji.

 

 

Gelegen in het hart van de Stille Oceaan, met een archipel van ongeveer 300 eilanden, is het leidende land van vandaag beroemd over de hele wereld vanwege zijn ongerepte schoonheid en het grote aantal buitenlanders dat elk jaar verhuist.

We hebben het over een realiteit die meer uniek is dan zeldzaam: Fiji! Als u ook op zoek bent naar een paradijs, maar niet weet waar u moet beginnen, is de oplossing er maar één: koop een woning in Fiji.

Wij van Realigro hebben besloten om een ​​minigids op maat voor u te maken, die u in staat zal stellen om in totale rust in deze nieuwe natie te bewegen, maar bovenal zonder enig risico voor uw financiën op te lopen. En dan, als u er klaar voor bent om meer te ontdekken, moeten we gewoon beginnen!

                    

Laten we beginnen met abc, de eerste stap die noodzakelijkerwijs moet worden genomen om toegang te krijgen tot Fiji: de documenten. Wat is de verplichte documentatie? Het volstaat gewoonweg om in het bezit te zijn van een paspoort, met een resterende geldigheid van ten minste zes maanden. Het visum is alleen vereist voor een periode van meer dan 120 dagen. Zodra we dit obstakel hebben overwonnen, proberen we het economische aspect van onze gids centraal te stellen.

De geldende valuta is de Fiji-dollar (FJD). (Wisselkoers: 2,329 per euro)

De economie als geheel is voornamelijk gebaseerd op de primaire sector, met een productie van suikerriet, de teelt van kokospalmen en, in het algemeen, van exotisch fruit. Deze producten zijn het meest geëxporteerd naar het buitenland, maar er zijn ook producten die bestemd zijn voor binnenlands gebruik, zoals zoete aardappelen en rijst. De sector die zich toelegt op de fokkerij is ook belangrijk, maar wat er aan de hand is en steeds meer nieuwe professionals aantrekt, is de toeristische sector.

Dankzij deze nieuwe sterke neiging zijn de infrastructuren ook verbeterd, om beter bestand te zijn tegen een component, namelijk die van toeristen, wat een sterke waarde vertegenwoordigt voor het hele economische systeem.

Maar laten we eens kijken hoe we concreet in Fiji kunnen leven. Dus wat zijn de kosten van levensonderhoud? Gezien de hoofdstad, Suva, hebben we besloten om een ​​minilijst op te nemen met de belangrijkste prijzen voor de mand met goederen en de uitgaven die te vinden zijn zodra ze burgers van dit paradijs worden.

Maaltijd, Economisch restaurant 10.00 FJ $

Melk (normaal), (1L) 2,78 FJ $ 2,50-3,00

Onderdak van vers wit brood (500 g) 1,50 FJ $

Rijst (wit), (1kg) 3,34 FJ $

Eieren (normaal) (12) 5,37 FJ $

Lokale kaas (1kg) 29,00 FJ $

Kipfilet (zonder been, zonder vel), (1kg) 14,25 FJ $

Enkele reis (lokaal transport) 0,70 FJ $

Maandelijks abonnement (volledige prijs) 49,89 FJ $

De tijd is eindelijk gekomen voor iedereen waar we op zaten te wachten: hoe en waar een onroerend goed in Fiji te kopen?

Er is de verlegenheid van de keuze voor wat betreft de zones, gezien het feit dat het verschillende prachtige eilanden behandelt. Maar we kunnen u een idee geven van de prijs van een woning in het stadscentrum (2.055,56 FJ $ voor maandelijkse huur en 2.500,00 FJ $ voor het ondertekenen van een koopcontract).

Wat te zeggen, nu dat je alles weet, maar absoluut alles op deze aarde, hoef je alleen maar je reis in één richting te organiseren!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Fiji. Expatriate en woont in Fiji.

        Gelegen in het hart van de Stille Oceaan, met een archipel van ongeveer 300 eilanden, is het leidende land van vandaag beroemd over de hele wereld vanwege zijn ongerepte schoonheid en het grote aantal buitenlanders dat elk jaar verhuist. We hebben het over een realiteit die meer uniek i ...

Related panden

Cod. 39394

Verkoop Landbouwgrond, Fiji, Suva, Suva, Suva

2,564,628.64EUR
Verkoop
Landbouwgrond

40468.600 m²
A Hidden Gem In The Pacific - Farm with grote ondergrondse watervoerende laag te koop in Fiji - 10 hectare met 50 jaar agrarische lease dat kan w...
Cod. 27846

Verkoop Landbouwgrond, Fiji, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

50000 m²
grond te koop
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB