Verhuizen naar Jamaica. Expat en woon in Jamaica.

 

 

Inmiddels ken je ons goed. Wij bij Realigro zijn echt onvermoeibaar. We proberen altijd een lineair en duidelijk beeld te creëren van de verschillende landen die we voor u analyseren. Het land van je dromen vinden om in te wonen is niet altijd zo eenvoudig. De redenen zijn verschillend, maar basiskennis van de kenmerken van de plaats ontbreekt en waarschijnlijk is er ook veel angst voordat we deze grote stap kunnen zetten.

Daarom hebben we vandaag besloten een land te kiezen dat uniek is in zijn soort, omdat het geografisch dicht bij het Amerikaanse continent ligt, maar veel kenmerken van het Afrikaanse heeft.

Een huis kopen in Jamaica kan een haalbare oplossing zijn om uw leven radicaal te veranderen! En dan, als je nieuwsgierig bent, hoef je je alleen maar te bewapenen met een pen en papier! De mini-gids, getekend Realigro, gaat beginnen!

                  

Waarom is Jamaica zo gewenst door beleggers? Allereerst herinneren we ons dat, net als alle andere Caribische eilanden, Jamaica ook wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer witte stranden, de zee is duidelijk kristalhelder en, zoals we eerder hebben gezegd, door de sterke band met Afrika.

Een van de mooiste en meest bijzondere plaatsen, Montego Bay, Ocho Rios, Negril en Port Antonio zijn het vermelden waard. Deze vertegenwoordigen de belangrijkste toeristische centra, die vele resorts herbergen, maar vooral luxe villa's. Wie heeft er nog nooit gehoord van Montego Bay als hoofdstad van de golfbaan? Of het prachtige strand in Negril bezaaid met hoge palmbomen?
Natuur- en ecotoerisme-liefhebbers zullen zich zeker niet vervelen, mede dankzij de spectaculaire Blue Mountains, de vele historische plantages waar u de typische tropische vruchten van de plaats kunt proeven.

Jamaica heeft echter ook de aanwezigheid van huizen en villa's die echt uniek zijn, zowel in structuur als in kleuren, levendig en aantrekkelijk. Met een minimum maandelijkse vergoeding van € 233,78 kunt u een huurovereenkomst ondertekenen voor een van de charmante Jamaicaanse huizen, terwijl u met € 1.346,40 per vierkante meter gemakkelijk een woning kunt kopen.

Maar wat zijn de kosten van levensonderhoud in Jamaica? Reeds op basis van de hierboven genoemde prijzen was het mogelijk om een ​​zeer algemeen beeld van de situatie te krijgen over deze kwestie. Maar om het beter te definiëren, hebben we besloten om wat meer informatie toe te voegen, wat het belang van de prijs-kwaliteitverhouding op basis van de belangrijkste Jamaicaanse goederen en diensten onderstreept.
Voordat we een kleine lijst analyseren, herinneren we u eraan dat de nationale valuta de Jamaicaanse dollar is, wat overeenkomt met 0,006 euro.

Maaltijd, economisch restaurant € 3,98
Maaltijd voor 2 personen, gemiddeld restaurant, drie gangen € 39,77
Menu van McDonalds (of equivalent menu) € 4,74
Nationaal bier (0,5 liter van de tap) € 1,66
Enkele reis (lokaal vervoer) € 0,66
Maandelijks abonnement (volledige prijs) € 37,12
Maandelijkse facturen € 75,00
Melk (normaal), (1L) 2,13 € 1,66-2,80
Onderdak van vers wit brood (500 g) 1,92 € 1,06-2,41
Rijst (wit), (1kg) 0,85 € 0,33-1,75
Eieren (normaal) (12) € 2,43
Kleuterschool (of kleuterschool), fulltime, privé, maandelijks voor 1 kind € 267,34

Voordat we besluiten, willen we je ook wat belangrijke informatie vertellen.
De eerste is de taal: de Jamaicaanse. Dit is een soort Engels dialect, daarom is een basiskennis van de Angelsaksische taal voldoende.
De tweede betreft reisdocumenten. Om Jamaica binnen te komen, zijn een paspoort en, indien van toepassing, een visum vereist voor diegenen die op het eiland willen blijven.

Wat te zeggen, we kunnen je alleen maar een goede reis wensen om Jamaica te ontdekken!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Jamaica. Expat en woon in Jamaica.

        Inmiddels ken je ons goed. Wij bij Realigro zijn echt onvermoeibaar. We proberen altijd een lineair en duidelijk beeld te creëren van de verschillende landen die we voor u analyseren. Het land van je dromen vinden om in te wonen is niet altijd zo eenvoudig. De redenen zijn verschillend, ma ...

Related panden

Cod. 38959

Verkoop 5+ slaapkamers, Jamaica, Westmoreland, St Ann, Discovery bay jamaica

2,060,581.08EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

10000 m²
Een fantastisch pand met acht slaapkamers met een prachtig uitzicht en een zwembad in de buurt van het strand van Puerto Seco. Uber luxe herenhuis ...
Dit is land in Little Bay - Little London Westmoreland Jamaica Momenteel met geprefabriceerd huis in uitstekende staat - niet ver van het beroemde st...
Cod. 27855

Verkoop Villa, Jamaica, Kingston, Kingston, Kingston

Reserved negotiation
Verkoop
Villa

250 m²
villa te koop
Cod. 27611

Verkoop Huis, Jamaica, May Pen, Mandeveille, 3 A Godfrey Lands

618,174.33EUR
Verkoop
Huis

557.42 m²
Mandeville is de hoofdstad en grootste stad in de parochie van Manchester in het graafschap Middlesex, Jamaica. In 2005, had de stad een geschatte bev...
Cod. 21766

Verkoop Huis, Jamaica, Westmoreland, NEGRIL, WEST END ROAD

901,504.22EUR
Verkoop
Huis

232.26 m²
Drie aparte gebouwen allemaal met een spectaculair uitzicht op de oceaan plus aparte meid kwartalen. Waaronder een hoofdgebouw van twee verdiepingen t...
UNAVAILABLE
Cod. 16696

Verkoop Huis, Jamaica, St Catherine, Hopedale, 103 Wellington Drv. Hopedale

144,240.68EUR
Verkoop
Huis

2700 m²
Eigenaar migreren zeer binnenkort. Woning moet verkopen. zeer grote en ruime 4 slaapkamers, twee auto garage, bergruimte / wasplaats, drie badkamers, ...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB