Verhuizen naar Guadeloupe. Expatriate en woont in Guadeloupe.

 

Antillen eiland, beroemd over de hele wereld om zijn ongerepte schoonheid, de protagonist van vandaag is een klein stukje paradijs! Eindelijk is het goede seizoen aangebroken en velen hebben er goed aan gedacht om te vertrekken voor een reis of zelfs permanent naar een nieuwe natie te verhuizen. De motivaties zijn de meest gevarieerde, omdat we weten dat elke koper verschillende behoeften heeft. Maar wat als we u zouden vertellen dat de natie van de dag een golf van geluk zou kunnen geven aan alle beleggers? Nou, als je nieuwsgierig bent om meer te leren, is de enige oplossing om jezelf te wapenen met papier en pen om alles te kunnen opschrijven wat we je nu gaan vertellen.

Het kopen van een woning in Guadeloupe zal jouw troef zijn voor de toekomst!

Waar wacht je nog op? Laten we onze minigids beginnen!

                                                 

                  

Laten we beginnen met de basis, namelijk de geografische ligging van het gebied. Met een unieke vegetatie en typisch Antilliaans, is het onmogelijk om niet te worden verrast. Talrijke zijn de tropische fruitbomen, de gebieden volledig bedekt met bloemen met levendige kleuren en moerassen te ontdekken. De fauna is ook erg rijk, vooral de zee.

Over het algemeen is het grondgebied voornamelijk bergachtig, vooral in de hoofdstad.

Maar wat zijn de documenten om op dit eiland te openen?

Omdat het een overzeese regio in Frankrijk is, wordt voldoende documentatie vertegenwoordigd door een paspoort of identiteitskaart die geldig is voor reizen naar het buitenland. Burgers van de Europese Unie die om werkredenen naar het eiland reizen, hebben geen verblijfsvergunning nodig.

De belangrijkste activiteit die een groot aantal hoofdsteden naar het eiland brengt, is het toerisme, uiteraard gezien de aanwezigheid van een benijdenswaardig landschapserfgoed. De meest aanhankelijke bezoekers zijn de burgers van de Verenigde Staten, Canada en Frankrijk, maar er is geen gebrek aan belangstelling van Europese buitenlanders.

We zitten nu midden in onze minigids: wat zijn de echte kosten van het leven?

Laten we zeggen dat dit land geschikt is voor diegenen die genieten van een vrij groot aantal activa om te investeren, aangezien dit een paradijselijke realiteit is. Om u meer inzicht te geven in de cijfers waarover we het hebben, hebben we besloten een minilijst van prijzen in te voeren voor de goederenkorf en, in het algemeen, de kosten die moeten worden gemaakt zodra we in dit land aankomen.

 

Maaltijd, goedkoop restaurant 30,00 euro

Melk (normaal), (1 liter) 10,00 euro

Brood vers wit brood (500 g) € 9,46

Rijst (wit), (1 kg) 4,00 euro

Eieren (normaal) (12) 2,68 euro

Lokale kaas (1kg) 6,00 euro

Kippenborsten (zonder been, zonder vel), (1 kg) € 9,61

Enkele reis (lokaal vervoer) 3,00 euro

Uiteindelijk komen we aan in het deel van dit artikel waar we allemaal op zaten te wachten: een eigendom kopen in Guadeloupe. Zoals we eerder al zeiden, is dit een realiteit die heel dicht bij een beslist hoge doelmarkt ligt. Een gebouw varieert van 1.300 tot 3.000 euro per vierkante meter en opgemerkt moet worden dat de onroerendgoedmarkt vanaf 2017 een sterke groei doormaakt.

Waar wacht je nog op? Nu je alle informatie hebt die je nodig hebt, kun je veilig op pad om dit prachtige land te ontdekken.

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Guadeloupe. Expatriate en woont in Guadeloupe.

      Antillen eiland, beroemd over de hele wereld om zijn ongerepte schoonheid, de protagonist van vandaag is een klein stukje paradijs! Eindelijk is het goede seizoen aangebroken en velen hebben er goed aan gedacht om te vertrekken voor een reis of zelfs permanent naar een nieuwe natie te verhuizen ...

Related panden

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB