Verhuizen naar Jersey. Expatriate en woont in Jersey

 

 

Doorlopend de verschillende landen te analyseren die het meest geciteerd zijn in termen van landschappelijke schoonheid maar bovenal voor de kwaliteit van het leven, kunnen we zeker niet een klein eiland vergeten, in het hart van Europa, precies op het Engels Kanaal. Ondanks dat het een eigen regering en een sterke nationale identiteit heeft, is het nog steeds een bezit van de Britse kroon, hoewel het geen deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk. Belastingparadijs voor veel beleggers, de leidende staat van onze mini-gids vandaag is Jersey!

We zullen zien hoe eenvoudig het is om een ​​woning in Jersey zonder enig probleem te kopen, wat zijn de voordelen die eruit kunnen worden getrokken en alle informatie die u nodig hebt om een ​​nieuw leven op de juiste voet te beginnen!

En dan, zelfs als je nieuwsgierig bent naar hoe je de investering van de eeuw zonder angst kunt bereiken, is de oplossing uniek: let op de volgende regels, omdat de Realigro mini-gids op het punt staat te beginnen!

 

                      

Wat zijn de documenten voor toegang tot Jersey?

Na het Brexit-effect raden we u ten zeerste aan een paspoort te krijgen. We herinneren ons ook dat de huidige valuta en de gesproken taal dezelfde zijn als die van het Verenigd Koninkrijk. Een element van fundamenteel belang, wanneer een territoriale analyse wordt afgehandeld, zijn de kosten van levensonderhoud. Wat zijn de prijzen die dit land kenmerken? Is de economie solide of omslachtig?

Om een ​​antwoord op deze vragen te geven, hebben we besloten om nog meer in detail in te gaan, om u beter te laten begrijpen wat de echte situatie op Jersey is. Volgens de huidige regelgeving wordt een onderscheid gemaakt tussen ingezetenen en niet-ingezetenen. De eerstgenoemden worden belast over al hun inkomens, terwijl voor de laatste categorie alleen die uit interne bronnen afkomstig zijn. Wat bedrijfsformulieren betreft, is er een 'nultarief voor bedrijven die op het eiland wonen, maar het is mogelijk om een ​​korting van 10% toe te passen op bedrijven die inkomsten beheren die voortvloeien uit de exploitatie van lokale eigendommen of nutsvoorzieningen.

Wat onroerend goed betreft, hebben we het over een minimumpercentage van 0,5% tot een maximum van 5%.

 Deze elementen zijn niet te onderschatten, omdat ze de basis vormen voor internationale betrekkingen op basis van criteria van transparantie en vrije uitwisseling van informatie.

Na het maken van een korte economische achtergrond, gaan we het hart van de kosten in verband met de mand met goederen. Om de raadpleging van deze waarden te vergemakkelijken, rapporteren we een lijst.

Goedkope restaurantlunch € 22,47

Nationaal bier (0,5L van de tap) € 4,89

Cappuccino (normaal) € 2,98

Coca / Pepsi (0,33 liter fles) € 1,61

Water (fles van 0,33 l) € 1,57

Melk (normaal), (1L) € 1,33

Onderdak van vers wit brood (500g) € 1,87

Rijst (wit), (1kg) € 2,22

Eieren (normaal) (12) € 2,53

Lokale kaas (1kg) € 6,18

Enkele reis (lokaal vervoer) € 2,25

Basis (elektriciteit, verwarming, airconditioning, water, vuilnis)

voor een appartement van 85m2 € 134,00

Last but not least, het is onze sector: die van de vastgoedmarkt. Hoeveel kost het om een ​​woning te kopen of een huurovereenkomst te tekenen in Jersey?

Om een ​​woning te kopen, starten we vanaf 4.000 euro per vierkante meter, als we kijken naar het centrale gebied van een grote metropool. Anders, als u geïnteresseerd bent in huurcontracten, hebben we het over maandelijkse cijfers vanaf 1.200 euro.

Wat te zeggen, we hopen dat deze mini-gids nuttig was en ... je hoeft alleen maar je koffers te pakken en een nieuw land te ontdekken!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Jersey. Expatriate en woont in Jersey

        Doorlopend de verschillende landen te analyseren die het meest geciteerd zijn in termen van landschappelijke schoonheid maar bovenal voor de kwaliteit van het leven, kunnen we zeker niet een klein eiland vergeten, in het hart van Europa, precies op het Engels Kanaal. Ondanks dat het een ei ...

Related panden

Cod. 38953

Verkoop 4 Slaapkamers, Jersey, Saint Helier, Saint Helier, near center

Reserved negotiation
Verkoop
4 Slaapkamers

185 m²
verkoop appartement in uitstekende staat
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB