Verhuizen naar South Dakota. Expat en woon in South Dakota

Zeer lange, bijna eindeloze wegen, omgeven door de mooiste zonsondergangen, ondergedompeld in de uitgestrekte prairies ... vandaag nemen we je mee naar een heel speciale plek, waar je sprakeloos van wordt! We vragen ons vaak af wat de ideale plek is om helemaal opnieuw te beginnen. Nou, wij bij Realigro hebben voor u een natie geanalyseerd waarin verhuizen kinderspel kan zijn!

Een huis kopen in South Dakota is de winnende sleutel voor uw toekomst!
We geven je alle informatie die je nodig hebt om deze stap te zetten, in geweldige stijl en vooral in totale rust. Dus als u klaar bent, hoeven we alleen maar te beginnen!

             

Laten we beginnen met het definiëren van South Dakota vanuit een geografisch oogpunt.
Dit land is in de eerste plaats een federale staat van de VS, precies in de prachtige vlakten van de Midwest. De naam is afgeleid van de beroemde Indiaanse stam, beter bekend als Sioux. Als we een symbool zouden geven dat deze staat het beste zou vertegenwoordigen, zouden we zeker geen twijfel hebben: Mount Rushmore. Ja, South Dakota is de bakermat van dit wereldberoemde monument. Maar dat is niet alles. De regio wordt gekenmerkt door een landschap dat rijk is aan kloven en heuvels, zoals de Black Hills (rijk aan mineralen zoals goud, zilver, koper en lood) en de Badlands. van het Amerikaanse continent.

Daarom is South Dakota voor natuurliefhebbers de ideale plek. Maar niet alleen! Laten we eens kijken wat dit land te bieden heeft. Op het niveau van onderwijs heeft South Dakota de aanwezigheid van verschillende universiteiten, en daarom zijn er elk jaar heel veel Erasmus-studenten die besluiten een 'buitenlandse ervaring op te doen dankzij de jumelage met een van deze studiecentra.
Dus als je een universiteitsstudent bent, kun je deze kans ook aangrijpen!

Voor het economische aspect is South Dakota vooral gebaseerd op de import-exportactiviteit van de belangrijkste producten die afkomstig zijn uit de mijnbouw- en agrarische sector. We herinneren ons ook dat deze staat een van de belangrijkste producenten van haver en rogge is.

Maar wat zijn de kosten van levensonderhoud in South Dakota?
Laten we uitgaan van de veronderstelling dat we het hebben over een zeer diverse staat, zowel voor etniciteit als voor fysieke conformatie. Onder de prachtige nationale parken en sterk geïndustrialiseerde steden die perfect in deze zeer wilde omgeving passen, is er echt de verlegenheid van de keuze bij het selecteren van een realiteit om in te leven.

Om uw keuze te vergemakkelijken, hebben we besloten om een ‚Äč‚Äčkleine minilijst op te nemen met betrekking tot typische goederen en diensten, met de respectieve prijzen, waarbij we bedenken dat de nationale valuta de Amerikaanse dollar is.

Maaltijd, economisch restaurant $ 9,75
Maaltijd voor 2 personen, gemiddeld restaurant, drie gangen $ 25,00
McDonalds-menu (of equivalent menu) $ 4,50
Cappuccino (normaal) $ 4,00
Water (fles van 0,33 liter) $ 1,50
Benzine (1 liter) 0,74 $
Sportcentrum, maandelijkse kosten voor 1 volwassene $ 40,00
1 jeans (Levis 501 of vergelijkbaar) $ 40,00

En voor de vastgoedsector? Verwijzend naar de hoofdstad Pierre, beginnen we bij ongeveer $ 600,00 per maand voor het huren van een woning, tot een maximum van $ 700,00 (voor huizen in het centrum van de hoofdstad). Met ongeveer $ 13.000 is het mogelijk om landbouwgrond te kopen om te bouwen, en met een minimum van 80.000 een klein huis in de naburige steden.

Wat te zeggen, onze minigids eindigt hier. We moeten je alleen maar een goede reis wensen!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar South Dakota. Expat en woon in South Dakota

    Zeer lange, bijna eindeloze wegen, omgeven door de mooiste zonsondergangen, ondergedompeld in de uitgestrekte prairies ... vandaag nemen we je mee naar een heel speciale plek, waar je sprakeloos van wordt! We vragen ons vaak af wat de ideale plek is om helemaal opnieuw te beginnen. Nou, wij bij Real ...

Related panden

Cod. 17017

Verkoop 5+ slaapkamers, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Verkoop
5+ slaapkamers

58 m²
uitstekend
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Verkoop Landbouwgrond, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

15,285.19EUR
Verkoop
Landbouwgrond

25 m²
Grond te koop! 100 ft x 200 ft. Mooi gebied. Openbaar water, gas en elektriciteit beschikbaar. Ook veel naast de deur is beschikbaar!
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB