Verhuizen naar Tasmanië. Expatriate en woont in Tasmanië

 

De enige eilandregio van het Australische continent, een prachtige wieg van parken en natuurreservaten, de natie die vandaag het doelwit van onze mini-gids zal zijn, is Tasmanië! Met zijn hoofdstad Hobart, die meerdere kansen en schoonheden biedt om jaarlijks toeristen van over de hele wereld aan te trekken, zou het een goed alternatief kunnen zijn voor diegenen die willen verhuizen naar een nieuwe realiteit. Zoals u weet, zijn wij bij Realigro vastbesloten om altijd een oplossing te vinden die past bij de behoeften van onze lezers en zelfs vandaag willen we u iets extra's geven!

Het kopen van een woning in Tasmanië is de sleutel tot Volta die je leven totaal zal veranderen.

Als je er klaar voor bent en je kunt niet wachten om meer te weten te komen, hoef je je alleen maar comfortabel te maken door papier en een pen op te zetten. We kunnen beginnen!

                                                    

                      

Laten we beginnen met de eerste stap die moet worden genomen: die met betrekking tot de documentatie die nodig is om Tasmanië te bereiken. Identiteitskaart en paspoort zijn verplicht en moeten uiteraard geldig zijn. Voor de inreisvisum is het een fundamenteel document voor diegenen die langer dan drie maanden in het land willen blijven. Wat vaccinaties betreft, zijn er geen specifieke problemen van hygiënische sanitaire profylaxe.

Nadat we dit haakje hebben behandeld en besloten, gaan we naar de kern van onze minigids.

Laten we samen de kosten van levensonderhoud in deze natie analyseren. Om dit te doen, hebben we besloten om een ​​kleine, eenvoudige en intuïtieve lijst in te voegen om beter een overzicht te geven van de kosten die moeten worden gedragen zodra ze zich in Tasmanië hebben gevestigd.

De stad die we als referentie hebben genomen, is Hobart, de hoofdstad, en we herinneren ons dat de nationale valuta de Australische dollar is. (1 AUD komt overeen met 0.61 EURO)

Maaltijd, Economisch restaurant 17,00 A $

Melk (normaal), (1L) 1,11 A $

Onderdak van vers wit brood (500 g) 2,20 A $

Rijst (wit), (1kg) 2,44 A $

Eieren (normaal) (12) 4,73 A $

Lokale kaas (1 kg) 9,80 A $

Kipfilet, (1kg) 10,67 A $

Enkele reis (lokaal transport) 3,00 A $

Maandelijks abonnement (volledige prijs) 75,00 A $

Over het algemeen kunnen we zeggen dat de prijzen redelijk gematigd zijn, aangezien het een realiteit is die rijk is aan kansen en die iedereen garandeert dat ze een fatsoenlijk salaris kunnen hebben dat in lijn is met de kosten van het leven in Australië. We herinneren ons dat deze natie uitstekende diensten en hooggekwalificeerd personeel geniet.

En voor onroerend goed?

Het kopen van een woning of het ondertekenen van een huurovereenkomst is een gangbare praktijk in Tasmanië. Velen zijn de jongeren die elk jaar besluiten om naar dit land te verhuizen, en investeren in de vastgoedmarkt.

Voor de maandelijkse huur spreken we van 1.200 Australische dollars voor gebouwen in het centrum. Terwijl voor de aankoop van een woning de prijzen starten vanaf 5.000 Australische dollars per vierkante meter.

 

Wat kunnen we zeggen, we hopen dat onze gids nuttig is gebleken. Goede reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Tasmanië. Expatriate en woont in Tasmanië

      De enige eilandregio van het Australische continent, een prachtige wieg van parken en natuurreservaten, de natie die vandaag het doelwit van onze mini-gids zal zijn, is Tasmanië! Met zijn hoofdstad Hobart, die meerdere kansen en schoonheden biedt om jaarlijks toeristen van over de hele wereld a ...

Related panden

Cod. 27859

Verkoop Landbouwgrond, Tasmanië, Hobart, Hobart, Hobart

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

580000 m²
grond te koop
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB