Verhuizen naar Trinidad en Tobago: de complete gids

We blijven de meest gewenste en gewenste droombestemmingen van investeerders analyseren, maar we kunnen zeker niet bij een van de mooiste plekken op aarde blijven: we hebben het over de eilandstaat Trinidad en Tobago. Deze republiek met hoofdstad Port of Spain, ten noordoosten van Venezuela, is de bakermat van buitengewone landschappelijke schoonheid die elk jaar veel buitenlanders brengt om het te bezoeken, maar ook verschillende investeerders om een ​​woning in Trinidad en Tobago te kopen.

Deze twee eilanden waren een van de eerste ontdekkingen van Christopher Columbus. De naam Trinidad, toegewezen aan het grootste eiland, werd gekozen als een symbool van toewijding aan de christelijke katholieke religie, terwijl Tobago deze naam dankt aan zijn langwerpige vorm die herinnert aan de vorm van een sigaar (in het Spaans Tobago voor de noot ).

Na een bijzonder kritieke periode, die tot de jaren negentig duurde, besloot deze staat om de controle over de situatie te nemen en door protesten en nieuwe diplomatieke lijnen was het mogelijk om de economische situatie die echt dramatisch leek, aanzienlijk te verbeteren.

                    

Maar hoe presenteert deze natie zich vandaag? Als u ook geïnteresseerd bent om meer te weten te komen, bent u op de juiste plek! Eigenlijk hebben we bij Realigro een minigids gemaakt die op u is afgestemd. De documenten die nodig zijn om toegang te krijgen, de kosten van levensonderhoud en hoeveel het waard is om een ​​eigendom te kopen, zijn de richtlijnen die dit artikel zullen verwoorden. Dus waar wacht je nog op? Maak het jezelf gemakkelijk en lees de volgende regels zorgvuldig door. Laten we beginnen!

Wat de documentatie betreft die nodig is om toegang te krijgen tot dit land, moet worden opgemerkt dat u een paspoort moet overleggen voor een verblijf van niet meer dan 90 dagen en dat u het retourticket van het land van herkomst of een andere bestemming moet tonen. Anders, als de verblijfsperiode langer is, is het verplicht om een ​​inreisvisum te verkrijgen.

Een van de elementen die dit land kenmerkt, wordt gegeven door de aanwezigheid van een rijk territorium, zowel op het faunistische niveau als in het landschap. De oostkust van Trinidad is bezaaid met nationale parken, waaronder het onmogelijk is om de beroemde Cocal, een wetland dat het strand bereikt, omlijst door palmbossen, niet te zien. Tobago is daarentegen de bakermat van het regenwoud en strekt zich uit over ongeveer 40 kilometer, met pittoreske dorpjes en een adembenemend landschap. De kosten van levensonderhoud zijn niet zo hoog, en de diensten op dit grondgebied zijn echt uitstekend. Om een ​​overzicht te geven van de uitgaven die u kunt tegenkomen als dit land is bereikt, hebben we een kleine lijst gemaakt:

 

Enkele reis (lokaal vervoer) € 0,92
Maandelijks abonnement (volledige prijs) € 20,35
Maaltijd, budgetrestaurant € 5,25
Hulpprogramma's € 47,58
De gesproken taal is Engels, maar Spaans wordt veel gebruikt en kan als een geldig alternatief worden beschouwd. Over het algemeen is de bevolking redelijk persoonlijk en gastvrij, en daarom heb je geen problemen met communicatie.

We komen nu bij het meest opvallende punt van onze gids: koop een woning in Trinidad en Tobago. De residentiële markt blijft erg zwak in vergelijking met buurlanden, maar dit betekent niet dat het niet gepast is om naar dit aardse paradijs te verhuizen! Over het algemeen kunnen we stellen dat de lokale vastgoedmarkt vooral gericht is op een redelijk groot doelwit, gezien de aanwezigheid van prachtige oude villa's en dicht bij de kust. Er is echter geen gebrek aan kansen vanaf 150.000 euro, vooral in het binnenland.

Wat kunnen we zeggen, we hopen dat onze mini-gids een adem van optimisme en duidelijkheid heeft gebracht in de richting van deze grote stap die, hopelijk, je leven kan veranderen!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Trinidad en Tobago: de complete gids

    We blijven de meest gewenste en gewenste droombestemmingen van investeerders analyseren, maar we kunnen zeker niet bij een van de mooiste plekken op aarde blijven: we hebben het over de eilandstaat Trinidad en Tobago. Deze republiek met hoofdstad Port of Spain, ten noordoosten van Venezuela, is de b ...

Related panden

Sunset Valley Estate is een van de mooiste eigenschappen in het Caribisch gebied. De villa is gelegen langs een heuvelrug met uitzicht op het pittores...
Tobago Signal Hill - Omheind in Flat land te koop 7500 sq.ft USD $ 135.000,00. . Alle aanbiedingen zullen worden overwogen.
Cod. 26996

Verkoop Huis, Trinidad en Tobago, Caroni, Wyma, Chaguanas

246,602.37EUR
Verkoop
Huis

278.71 m²
Deze prachtige moderne vrijstaande nieuwe 3 slaapkamers en 2 badkamers huis ligt op meer dan 5000 vierkante voet van de grond in een veilige en rustig...
Cod. 21930

Verkoop Landbouwgrond, Trinidad en Tobago, Arima, Arima, North East Coast

2,783,706.04EUR
Verkoop
Landbouwgrond

0.93 m²
Dit is 300 hectare grond gelegen aan de Noord-Oostkust van de Republiek Trinidad en Tobago. het land is geladen met teak, ceder, mahonie en een grote...
UNAVAILABLE
Cod. 19477

Verkoop Landbouwgrond, Trinidad en Tobago, Caroni, Wyma, off Uriah Butler Highway

1,301,512.49EUR
Verkoop
Landbouwgrond

29728.97 m²
Eigen grond (8 hectare) die ideaal is voor een ontwikkelaar met visie. De vermelde prijs is in Trinidad en Tobago valuta, maar het is ongeveer gelijk ...
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB