Verhuizen naar Virginia. Expatriate en woon in Virginia

 

Door de verschillende staten die de prachtige Amerikaanse natie gaan vormen te blijven analyseren, kunnen we zeker niet bij één in het bijzonder stilstaan.

Aan de oostkust is er eigenlijk een unieke realiteit in zijn soort die ontdekt moet worden.

Een van de eerste dertien Amerikaanse kolonies, rijk aan historische monumenten, zoals Monticello, de beroemde plantage in Charlottesville Thomas Jefferson, Jamestown Settlement en Colonial Williamsburg, de ster van onze sectie is ... Virginia! Geografisch bekend om haar natuurlijke schoonheid, is de realiteit perfect voor degenen die willen bewegen en van de natuur houden. Maar niet alleen dat, zelfs als u meer wilt weten, hoeft u alleen maar ons advies op te volgen. Onze mini-gids waarmee u in alle rust een eigendom in Virginia kunt kopen, staat op het punt te beginnen!

                                                         

                   

Laten we beginnen met een idee van de geschiedenis (wat nooit pijn doet!)

De naam van deze natie is een symbool van de diepe band die bestond tussen de kolonie en de koningin van Engeland, Elizabeth I, bekend als de "Maagdelijke Koningin".

Dit land staat ook bekend om de geboorte van maar liefst acht van de toekomstige Amerikaanse presidenten. Kortom, de historische traditie in dit land is zeker niet sottovalutare.Per betreft de geografische setting, is het belangrijk om te onthouden dat in het gebied zijn er zes totaal verschillende regio's van het type: Ridge en Valley, Shenandoah Valley, Blue Ridge Bergen, Foothills, Piemonte en Tidewater.

Virginia heeft ook vele gebieden die onder de bescherming van diverse nationale parken, mooi en rijk aan biodiversiteit unica.Tralasciando vallen nu meestal het landschap aspect, komen we in de meest tecnici.Quali documenten die nodig zijn om toegang te krijgen in dit land ?

Ook in dit geval, net als bij alle andere sterren van de Amerikaanse vlag, is het fundamentele document om Virginia binnen te gaan het paspoort, maar de vraag die veel mensen stellen, is relatief ten opzichte van de levensstandaard die zou kunnen gelden als ze eenmaal naar Virginia zijn verhuisd. . Welnu, wij bij Realigro hebben hier ook aan gedacht door een kleine lijst in te voegen van de belangrijkste bezittingen en uitgaven die kunnen worden gemaakt zodra zij burgers van Virginia worden.

Laten we samen ontdekken!

1 kilo kip kost over het algemeen 6,4 $ en 7,3 $

1 liter melk kost meestal tussen de $ 0,7 en $ 0,8

Een dozijn eieren kost ongeveer $ 2.2

Een brood: tussen 1.5-1.8 $

1/2 kilo tomaten: tussen 2.1-2.4 $

1 kilo appels: tussen 3.1-3.6 $

1 kilo aardappelen: tussen 1,5-1,8 $

De prijzen waarnaar we verwijzen zijn gerelateerd aan de kosten van levensonderhoud in de hoofdstad Richmond, uiteraard fluctueren prijzen altijd zowel naar de grootte van de referentiestad, maar ook vanwege de kansen die het biedt.

Last but not least is de vastgoedsector. Hoeveel is het waard om een ​​woning te kopen in Virginia?

Voor lease-overeenkomsten is het mogelijk om echt voordelige kansen te vinden vanaf 400 euro per maand, terwijl de verkooponderhandelingen beginnen bij 150.000 euro.

 

Nu u weet hoe u zich in Virginia moet vestigen, kunnen we u alleen een goede reis wensen!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Virginia. Expatriate en woon in Virginia

      Door de verschillende staten die de prachtige Amerikaanse natie gaan vormen te blijven analyseren, kunnen we zeker niet bij één in het bijzonder stilstaan. Aan de oostkust is er eigenlijk een unieke realiteit in zijn soort die ontdekt moet worden. Een van de eerste dertien Amerikaanse kol ...

Related panden

Cod. 36451

Verkoop Stacaravan, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

2,540.22EUR
Verkoop
Stacaravan

1.86 m²
JE WEET NU DAT HET 100% MOGELIJK IS WAT KAN EEN MODERN CONTAINERHUIS KOPEN IN AMERIKA EN SLECHTS 7 DAGEN OM NAAR CUBA TE KOMEN? ! SPAANSE LEZERS E...
Cod. 11645

Verkoop Villa, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

1,800,000.00EUR
Verkoop
Villa

610 m²
De gehele woning '
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB