Verhuizen naar Wisconsin. Expat en woon in Wisconsin

 

 

Inmiddels heb je elkaar goed leren kennen. Wij bij Realigro hebben één doel: onze lezers de mogelijkheid geven om die grote stap te zetten die hun leven zou kunnen veranderen, op een radicale en positieve manier. Weet je, een huis kopen is nooit een eenvoudige aangelegenheid.

Maar vandaag hebben wij de oplossing voor u! In een eenvoudige maar intuïtieve minigids hebben we alle informatie verzameld die je nodig hebt om in alle rust en bewustzijn te handelen. We lossen eventuele twijfels op die u kunnen tegenhouden en ten slotte bent u 100% zeker dat uw investering op de lange termijn wordt terugbetaald.

De natie waar we vandaag aan zullen werken, en die we samen zullen analyseren, is Wisconsin. De staat, behorend tot het Amerikaanse federale systeem, is echt uniek. Daarom is het kopen van een woning in Wisconsin ongetwijfeld een levensvatbaar alternatief!

Als je klaar bent en gewapend met een pen en papier, kunnen we beginnen met het opschrijven van al ons advies!

                

Laten we beginnen met de basis, met de documenten die nodig zijn om toegang te krijgen tot dit land. Zoals we al eerder hebben gezegd, aangezien Wisconsin een Amerikaanse staat is, is de wetgeving in bureaucratisch - administratief opzicht hetzelfde. Reden waarvoor een geldig elektronisch paspoort vereist is (met een resterende geldigheid van meer dan 6 maanden). Als u van plan bent langer dan 90 dagen in Amerika te verblijven, moet u een visum aanvragen om de Verenigde Staten van Amerika binnen te komen.

Nadat we deze rots zijn gepasseerd, gaan we naar de kern van onze minigids, die de werkelijke kosten van levensonderhoud in Wisconsin analyseert.
In termen van prijzen zullen we die met betrekking tot de stad Milwaukee beschouwen, waarbij we bedenken dat ze over het algemeen vrij homogeen zijn in alle steden van Wisconsin. Om het lezen en het directe begrip van wat het betekent om in deze staat te leven, te vergemakkelijken, hebben we besloten een kleine lijst op te nemen met betrekking tot de typische producten van de korf van goederen en diensten die nodig zijn zodra ze naar dit land zijn verhuisd. Uiteraard benadrukken we dat de nationale valuta de Amerikaanse dollar is.

Maaltijd, economisch restaurant $ 15,00
Maaltijd voor 2 personen, gemiddeld restaurant, drie gangen $ 57,50
Menu van McDonalds (of equivalent menu) $ 7,00
Nationaal bier (0,5 liter van de tap) 5,00 $
Melk (normaal), (1L) $ 0,67
Onderbrengen van vers wit brood (500 g) $ 1,65
Rijst (wit), (1kg) $ 4,14
Eieren (normaal) (12) $ 2,23
Lokale kaas (1 kg) $ 10,47
Kipfilet (zonder bot, zonder vel), (1kg) $ 6,17
Enkele reis (lokaal vervoer) $ 2,25
Maandelijks abonnement (volledige prijs) $ 72,00
Basic (elektriciteit, verwarming, airconditioning, water, afval) voor een appartement van 85m2 $ 124,50

En voor de vastgoedsector? Om een ​​huurovereenkomst te ondertekenen, beginnen we bij $ 738,86 per maand, terwijl voor het kopen van een woning in het stadscentrum de basisprijs $ 955,04 per vierkante meter is.

Onze minigids is voorbij! Het enige wat u hoeft te doen is uw koffers pakken!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Wisconsin. Expat en woon in Wisconsin

        Inmiddels heb je elkaar goed leren kennen. Wij bij Realigro hebben één doel: onze lezers de mogelijkheid geven om die grote stap te zetten die hun leven zou kunnen veranderen, op een radicale en positieve manier. Weet je, een huis kopen is nooit een eenvoudige aangelegenheid. Maar vanda ...

Related panden

Gelegen in een rustige wijk van Milwaukee! Deze eigenschap beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een 1,5 vrijstaande garage met Breezeway! G...
Geniet van de luxe van de onlangs gerenoveerde, professioneel beheerde appartementen complex in mooie Franklin, Wisconsin. Verborgen door de privacy v...
Geniet van de luxe van de onlangs gerenoveerde, professioneel beheerde appartementen complex in mooie Franklin, Wisconsin. Verborgen door de privacy v...
Cod. 3096

Verkoop Landbouwgrond, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

11,149,307.81EUR
Verkoop
Landbouwgrond

5000 m²
980 acres (500 ± Ha.) Van het grootste landbouwgrond
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Verkoop 1 Slaapkamer, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

134,720.80EUR
Verkoop
1 Slaapkamer

593 m²
Gegevens van accommodatie
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB