Realigro Builders | Realigro.de

Verkoop uw projecten / ontwerpen rechtstreeks aan de eindklant!

Reserved Area
  • Publiceer en beheer uw vastgoedadvertenties via uw PC

Mondiaal Netwerk
  • Uw advertenties zullen in meer dan 190 landen gezien worden
  • Wissel wereldwijd informatie en diensten uit met vastgoedprofessionals

24/7 Ondersteuning
  • Ons team zal u technische ondersteuning verstrekken om al uw problemen op te lossen
Zero - Geen royality's
- Geen commissies
Een onbeperkt aantal advertenties
  Realigro BUILDERS
Adverteer in meer dan 190 landen Met Realigro kunt u uw advertentie wereldwijd aan kopers tonen.

Dit betekent dat u meer verzoeken zult krijgen dan op om het even welk ander vastgoedplatform!
Uw Reserved Area Plaats nieuwe vastgoedadvertenties en beheer uw bestaande vastgoedportefeuille. Het is eenvoudig en intuïtief.

Voor elk advertentie kunt u foto's, een video en maximaal drie specifieke documenten in om het even welk bestandsformaat toevoegen (bv: brochures, folders, specificaties ...)

Het platform vertaalt uw advertentie in 24 talen en past de informatie aan volgens de voorkeur van elke gebruiker. Elke gebruiker zal de vastgoedprijs in de gewenste valuta, voeten of vierkante meter zien, volgens zijn persoonlijke instellingen.
Ontvang verzoeken via e-mail en/of tekstberichten Ontvang informatie over mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van uw onroerend goed direct via uw e-mail en telefoon.
Realigro Appeal Onze enorme vastgoeddatabase stelt u in staat om te weten te komen welke de meest dynamische vastgoedmarkten over de hele wereld zijn. U kunt ze sorteren op land, soort vastgoed en andere criteria.

Met Realigro Appeal weet u in real time hoeveel mensen elke door u geplaatste advertentie bezoeken.
Publiceer nieuws en promotiemateriaal Dankzij uw Reserved Area, kunt u nieuws en promotiemateriaal naar onze doelgroep zenden, meer klanten aantrekken en hun verbondenheid doen groeien
Adverteer op iPhone Uw advertentie wordt automatisch gepubliceerd op Realigro iPhone App en is wereldwijd zichtbaar voor mobiele gebruikers.
Technische ondersteuning 24/7 Ons team van experts helpt u te allen tijde in het geval van een probleem met het platform.
Gebruik van het merk Wanneer u met klanten communiceert, kunt u aantonen dat u deel uitmaakt van het grootste vastgoednetwerk ter wereld. beperkt
Commissies, Royalty's Geen Geen
12 maanden een onbeperkt aantal advertenties 490 EUR
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB