Widgets vastgoedbedrijven en statistieken van gemiddelde prijzen van huizen

Met deze widget Realigro Real Estate stelt een eenvoudige en gratis instrument om extra diensten aan website webmasters te verlenen. Dankzij deze widget kunnen webmasters op hun websites de gemiddelde prijzen aanwijzen, die nodig zijn voor vastgoederen die gevestigd zijn op bepaalde plaatsen in de wereld.

Configureer uw Widget

U kunt uw widget configureren door de taal, valuta, maateenheid, land of een enkele stad te kiezen, waarop de grafieken te baseren.

 

Eenmaal geconfigureerd je widget op basis van uw behoeften, genereer simpelweg de code om te kopiëren en om te plakken op uw website.

Realigro Zoeken - Box

Geef uw website-gebruikers de mogelijkheid om de vastgoederen te vinden over de hele wereld! Het is gratis en eenvoudig op uw website te implementeren. Kies een titel voor de box (bijv. Zoek vastgoederen over de hele wereld!) en kies de beste maat voor uw website. Dan kopieer en plak de HTML - code op de pagina's voor welke box u wilt zien verschijnen.

Sluit uw website aan Realigro Real Estate

Kies de afbeelding die je liever hebt en voer de code in uw website

Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB