Californië: tips voor een droomvakantie

Californië: tips voor een droomvakantie

Wie heeft er nooit van gedroomd om naar Californië te verhuizen? Of gewoon om een ​​vakantie door te brengen?
De Amerikaanse droom, de juiste balans tussen technologische innovatie en wilde en ongerepte natuur. De staat om '' on the road '' te bezoeken voor de meer avontuurlijke en comfortabeler langs de stranden van Santa Monica voor absolute ontspanning.

 

Als u ook uw Amerikaanse droom wilt realiseren, hoeft u alleen maar deze tips te volgen.

Allereerst is het noodzakelijk om het type reis te kiezen dat moet worden georganiseerd.
Voor een vakantie in naam van de natuur, kan het Yosemite National Park niet worden uitgesloten. Het park biedt de mogelijkheid om verschillende activiteiten te beoefenen, zoals raften en wandelen. Onmogelijk om niet te worden in de ban van het Yosemite Valley, Half Dome, Glacier Point (ideaal voor cross-country skiën) en watervallen.

Voor degenen die niet kunnen opgeven van de drukte van de stad, moet u een reis naar San Francisco te maken met zijn Golden Bridge en Los Angeles de stad van de bioscoop in Hollywood.

San Francisco wordt omgeven door de Stille Oceaan en beschikt over Victoriaanse huizen gevuld met colori.In omgeving van de stad is ook beroemd gevangenis Alcatraz, de wijk Fisherman's Wharf bekend om zijn souvenirwinkels, verse vis en de talrijke kolonies van zeeleeuwen. Voor kunstliefhebbers, de stad gastheren het Young Museum van Golden Gate Park.

Los Angeles heeft een paar Amerikaanse filmindustrie presentazioni.Il hart, is de moeder van de bekendste productiestudio's (Paramount Pictures, Warner Bros, Universal). Langs de Hollywood Boulevard zijn de voetafdrukken van de VIP's te zien, terwijl de beroemde Walk of Fame dagelijks toeristen trekt uit de hele wereld.
Voor de kleintjes en gezinnen is het een zeer belangrijke fase van Disneyland, het beroemdste pretpark ter wereld.


Na deze korte excursie zien we de prijzen van een vakantiehuis in Californië.

Het begint vanaf 114 euro per nacht als je in de stad San Diego verblijft (inclusief ontbijt)

Als je de ervaring in Yosemite in een toeristisch dorp wilt beleven, is dat 900 € per week.

Een verblijf van 4 nachten in Los Angeles met alle comfort bereikt in plaats daarvan 300 euro, terwijl voor het hart van San Francisco het cijfer ongeveer 1770 euro per week bedraagt.


Voor alle overige informatie over vakantiewoningen in Californië kunt u de site via een directe link bekijken.

 

Related Insights

  •  
    Californië: tips voor een droomvakantie

    Californië: tips voor een droomvakantie Wie heeft er nooit van gedroomd om naar Californië te verhuizen? Of gewoon om een ​​vakantie door te brengen? De Amerikaanse droom, de juiste balans tussen technologische innovatie en wilde en ongerepte natuur. De staat om '' on the road '' te bezoeken voo ...

No real estate match the specified search parameters!
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB