Verhuizen naar Wales: alle informatie die u moet weten!

Een van de vier leden van het Verenigd Koninkrijk met een zeer sterke identiteit, Wales wordt beschouwd als een moderne Keltische natie. In de jaren van de industriële revolutie kon de aanwezigheid van zeer rijke mijnen in het gebied dit land transformeren van typisch agrarische naar industriële macht. Tegenwoordig leeft deze natie voornamelijk van het toerisme, omdat traditionele industrieën zoals mijnbouw een sterke terugval doormaken.

Als bewijs van hoe Wales zijn eigen identiteit door de jaren heen heeft gehandhaafd, is het voldoende om te denken dat, vandaag, tweetaligheid nog steeds in dit land is. Bijna 600.000 mensen spreken stil over de Welsh, naast Brits Engels. Momenteel zijn er veel toeristen die elk jaar besluiten om in te pakken en permanent naar dit land te verhuizen. Maar als u ook geïnteresseerd bent in het vinden van waarom en vooral een woning in Wales wilt kopen, moet u gewoon de volgende regels lezen, zorgvuldig, om niet één van onze winnende tips te verliezen, uiteraard getekend door Realigro. Dus we moeten beginnen!

 

             

Waarom hebben velen voor Wales gekozen?

Ongetwijfeld, vanuit het naturalistische oogpunt, is het Welshe gebied geweldig. Lange stranden en uitgestrekte vlaktes over het hele grondgebied laten veel dieren hun natuurlijke omgeving ontdekken. Onder de mooiste gebieden kunnen we het Snowdon National Park noemen, en de kastelen van Conwy, Cardiff en Caernafron, daterend uit 1200, dicht bij de rivier. Maar het is niet alleen de natuur die veel toeristen van over de hele wereld aantrekt die in Welshe baksteen willen investeren.

Op economisch vlak, in dit land, kunt u gemakkelijk de op uw maat toegesneden baan vinden en de mogelijkheid een bedrijf op te zetten (met name voor jongeren).

De Gallese samenleving is heel anders dan de meeste Europese bedrijven. Beveiliging heeft een zeer hoog niveau en voor buitenlanders is er de regel dat om te verblijven, je moet laten zien dat je werkt of studeert. De cultuur is bijzonder beschermd en van het hoogste niveau in dit land, met grote en gevarieerde gebieden waarin verschillende sectoren samenkomen.

In het bijzonder, in de hoofdstad, Cardiff, kun je de lucht inademen van een groot land, waar mensen gastvrij en open voor iedereen zijn, van waaruit we kunnen begrijpen hoe deze neiging tot de naaste zijn wortels heeft in een cultuur die typisch is voor 'werkende mensen' '. De tertiaire economie, ondanks dat ze zwakker is in vergelijking met het buurland Engeland, heeft in de loop van de jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. De steden zijn levendig en bieden verschillende initiatieven, vooral gericht op jongeren die de taal willen leren of gewoon een buitenlandse ervaring willen beleven. De meeste van de Welsh bakstenen investeerders zijn meestal Amerikanen, met name gepensioneerden.

Huurprijzen in de regio Cardiff variëren van 200 tot 450 euro per maand. Anders, als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in Wales, beginnen wij voor standaardwoningen vanaf € 60.000 tot 500.000 voor luxe villa's.

Wat kunnen we zeggen, we hopen dat deze informatie nuttig kan zijn geweest voor uw transfer naar een van de groenste plekken ter wereld!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Wales: alle informatie die u moet weten!

    Een van de vier leden van het Verenigd Koninkrijk met een zeer sterke identiteit, Wales wordt beschouwd als een moderne Keltische natie. In de jaren van de industriële revolutie kon de aanwezigheid van zeer rijke mijnen in het gebied dit land transformeren van typisch agrarische naar industriële mac ...

Related panden

Cod. 13584

Verkoop Villa, Wales, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

350,000.00EUR
Verkoop
Villa

300 m²
Luxe villa,
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB