Onroerend goed advertenties in Italie

Sinds 2001, de Italiaanse handel in onroerend goed is gekenmerkt door een aanzienlijke dynamisme. Italië kan bogen op een lange traditie van investeringen in onroerende goederen. 80% van de inwoners heeft een eigen huis.

Italië neemt deel uit van de Eurozone en het Schengen-gebied dat het vrije verkeer van personen, goederen en kapitalen steunt. De economische stabiliteit van het land en zijn strategische positie – het strekt zich uit in de Middellandse Zee en ligt vlakbij de Balkan en Afrika – hebben de interesse van de Amerikaanse investeerders gestimuleerd. Ze hebben inderdaad Italië gekozen om woon- en handelsprojecten te realiseren.

Italië heeft hervormingen uitgevoerd om de fiscale- en handelswetgeving te vereenvoudigen. Deze hervormingen dragen bij tot de ontwikkeling van een gunstiger omgeving voor nationale en internationale investeringen in vastgoederen.

Het is te voorzien dat in 2008 het aantal handels, dat een lichte afname heeft vastgesteld, zal stabiel blijven, zoals gebeurt in de laatste twee jaar. Daarentegen zal de opbrengst van de huursector toenemen – het is dus te verwachten dat de Italiaanse handel in onroerend goed door de kredietsector beïnvloed zal worden..

Na vier jaar van toenemende groei, de verkoopprijzen van huizen zijn nu weer op één lijn met de verwachtigen van de vraag, vooral wat de gemiddelde categorie van de markt betreft.

In een uitstekend vooruitzicht van ontwikkeling van de handel in onroerend goed zoals die in Italië, het is de moeite waard advertenties in onroerende goederen in Italië raad te plegen en de gelegenheid om gunstige investeringen te realiseren af te wegen.

Related Insights

  •  
    Onroerend goed advertenties in Italie

    Sinds 2001, de Italiaanse handel in onroerend goed is gekenmerkt door een aanzienlijke dynamisme. Italië kan bogen op een lange traditie van investeringen in onroerende goederen. 80% van de inwoners heeft een eigen huis. Italië neemt deel uit van de Eurozone en het Schengen-gebied dat het vrije ver ...

No real estate match the specified search parameters!
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB