Luxe en moderniteit: een thuis zoeken in het paradijs van de Bahama's

Luxe en moderniteit: een thuis zoeken in het paradijs van de Bahama's 
Misschien wel de beroemdste koraalarchipel ter wereld, trekt elk jaar miljoenen investeerders uit de hele wereld aan die op zoek zijn naar een Huurtje of Verkoop aan BAHAMAS. 
Het tropische zeeklimaat, het roze oolitische zand, de transparante warme zee en de unieke zeebodem zijn slechts enkele van de elementen die dit aardse paradijs kenmerken. 

                                      
Het geologische fenomeen bij uitstek is dat van de Blue Hole: onderwatergrotten met kraters en stalactieten om te bezoeken (de bekendste zijn te vinden op het eiland Andros). 
Onder de meest gevraagde hebben we in de eerste plaats duiken met dolfijnen (Dolphin Experience)
Bezoek de roze flamingo kolonie van Inagua National Park en probeer Sky Juice, de favoriete cocktail van de lokale bevolking gemaakt van kokosnootjenever en gecondenseerde melk.
En nogmaals, een kajaktocht om een wilde en ongerepte natuur te ontdekken. 
De verschillende themaparken bieden verschillende tours aan, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar fulltime activiteiten. 
Lucayan National Park tour biedt een excursie naar Grand Bahama Island, vogels kijken en snorkelen. 
Exuma Tour om de baaien van de Exuma archipel te ontdekken. Het duurt slechts een paar uur om de prachtige lagunes van de verschillende eilanden te bewonderen (veel van hen gekocht door beroemde gezichten van de internationale show). 
De Thundernail Grotto biedt u de mogelijkheid om te spelen met de wilde varkens die leven op het strand van Big Major Cay, samen met de beroemde leguanen en haaien. 
Hoe zit het met het nachtleven?
Het nachtleven op de Bahama's is ongetwijfeld uniek omdat het folkloristische aspect wordt gecombineerd met het moderne aspect.
Alle eilanden zijn feestelijk, levendig tot in de vroege uurtjes en overal zijn er feesten en entertainment voor iedereen. 
Van de verfijnde diners met uitzicht op zee gaan we naar de casino's voor gokliefhebbers, om nog maar te zwijgen van de extra luxe en high fashion locaties die exclusieve evenementen organiseren, gediversifieerd van week tot week. 
Maar de prijzen? 
Voor een huur je start vanaf 3.000 euro per maand als je praat over luxe villa's, terwijl de resterende op eenvoudige appartementen te koop, zou een residentiële investering beginnen vanaf 20.000 euro. 
maar wie zijn de dromers om in de Bahama's te verblijven?
Volgens de gegevens van de bezoeken op het platform van Realigro leiden de Italianen de Italianen, gevolgd door Turken en Spanjaarden.
Op deze pagina ziet u in detail het percentage bezoekers dat de woningen op Realigro bezoekt:

Related Insights

  •  
    Luxe en moderniteit: een thuis zoeken in het paradijs van de Bahama's

    Luxe en moderniteit: een thuis zoeken in het paradijs van de Bahama's  Misschien wel de beroemdste koraalarchipel ter wereld, trekt elk jaar miljoenen investeerders uit de hele wereld aan die op zoek zijn naar een Huurtje of Verkoop aan BAHAMAS.  Het tropische zeeklimaat, het roze oolitische zand, ...

Related panden

2 slaapkamers, 2 badkamers huis volledig ingericht aan de overkant van Rainbow Beach, Eleuthera, Bahamas
Cod. 20053

Verkoop Bouwgrond, Bahama's, Grand Bahama Island, Bahamas, Bahamas

5,070,565.37EUR
Verkoop
Bouwgrond

120000 m²
Zo mooi paradijselijk eiland, de Bahama's aan te bieden aan een belastingparadijs doen door een zeldzame combinatie - misschien wel het enige paradijs...
Cod. 19556

Verhuur 5+ slaapkamers, Bahama's, Nassau, Paradise Island, Paradise Island Drive

2,957.83EUR
Verhuur
5+ slaapkamers

78.97 m²
Een mooie 2 slaapkamer / 1 badkamer condominium te huur op Paradise Island. Het is volledig gemeubileerd, heeft een eigen buiten achterdek met teak...
Cod. 10118

Verkoop 4 Slaapkamers, Bahama's, Grand Bahama Island, Freeport, Bahamia South

232,400.91EUR
Verkoop
4 Slaapkamers

274 m²
Oceanfront tweede verdieping residuele condo direct op een van de beste stranden op Grand Bahama Island - 20 minuten durende vlucht uit Florida. Milli...
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB