Colorado? het paradijs van de millennials

Colorado: een rotsachtig land, van grote imposante hoogten. Het land van schilderachtige wegen en onverwachte wonderen. In de afgelopen jaren is het een bestemming geworden voor veel beleggers, en op de vastgoedmarkt zijn het de Millennials die de teugels houden.

Op zoek naar een woning in Colorado is uitgegroeid tot een van de meest gezochte toetsen op het internet onder jongeren die graag willen ontsnappen aan het dagelijks leven en op zoek zijn naar een nieuwe bezigheid. Wat meer aantrekt voor de nieuwe generaties, is ongetwijfeld zowel de stimulerende culturele context als de gezonde en groene levensstijl. 176.500 is het aantal Millennials dat in 2018 koos voor Denver, de hoofdstad.

                        

Een echt paradijs, vol groene zones en een indrukwekkend transportsysteem. Met gemak van het centrum naar de buitenwijken verhuizen, kunnen diegenen die op zoek zijn naar een appartement (of ze nu gehuurd zijn of niet) zich kunnen overgeven aan de verschillende delen van de stad, waardoor de kosten worden verrekend als het kopen van een woning in het stadscentrum te veel is. verspillend, en dat is niet alles. In Denver kunt u ook gebruikmaken van de B-cycle-service, een systeem voor het delen van fietsen met meer dan 85 stations die het hele gebied doorkruisen.Het is dus niet nodig om een ‚Äč‚Äčauto te hebben, deze stad is zo uitgerust dat de inwoners ervan kunnen genieten schoonheden en omringende.

Een ander element ten gunste van deze staat is ondernemerschap, verwelkomend en open voor frisse geesten die een start-up willen lanceren. Sinds 2009 heeft de hoofdstad een jaarlijkse migratie van ongeveer 12 duizend mensen meegemaakt, tussen 24 en 35 jaar oud, het hoogste aantal van elke metropool in de VS. De jonge ideeën worden gemengd met de aandacht voor het milieu en, niet verrassend, we praten over groen ondernemerschap.

Fundamenteel progressief idelogie- en milieubeschermingsbeleid is van plan om tegen 2025 1 miljoen bomen te planten om de toename van emissies tegen te gaan. We komen nu tot in detail over hoeveel het kost om daadwerkelijk in Denver te wonen. Hier is een lijst met de belangrijkste producten van de mand, om ons beter een idee te geven.

Of u van plan bent om voor een beperkte periode te vertrekken, misschien om Engels te verbeteren, of om helemaal opnieuw een nieuw leven te beginnen, weet dat de kosten als volgt zullen zijn:

 

Kamer in een gedeeld appartement: $ 581

Elektriciteitskosten: 55 $

Vlees (kip, kalfsvlees, varkensvlees): 55 $

Melk, eieren en brood: 27 $

Fruit, groenten: 60 $

 

Wat betreft de extra's in plaats daarvan, weet dat voor de lunch je zou uitgeven van 7 tot 13 dollar, een maandelijks abonnement op de sportschool vanaf $ 30 en de kosten van benzine varieert van 0,60 tot $ 0,70.

 

Wat kan ik zeggen, als je een duizendjarige bent, dan is dit de juiste plek!

Related Insights

  •  
    Colorado? het paradijs van de millennials

    Colorado: een rotsachtig land, van grote imposante hoogten. Het land van schilderachtige wegen en onverwachte wonderen. In de afgelopen jaren is het een bestemming geworden voor veel beleggers, en op de vastgoedmarkt zijn het de Millennials die de teugels houden. Op zoek naar een woning in Colora ...

Related panden

Cod. 5984

Verhuur Loft-Open Space, Colorado, Adams County, Denver, Denver

1,765.31EUR
Verhuur
Loft-Open Space

30 m²
Goed hok te huur ...
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB