Verhuizen naar Connecticut. Expatriate en woont in Connecticut

 

Amerika: voor velen is het nog steeds die droom in de la die je wilt bereiken vanaf je leven, voor anderen, een verre en onbereikbare wens. Voor ons bij Realigro? Een kans om te worden gegrepen! Nou ja! Vandaag hebben we besloten om een ​​beetje hulp te bieden aan degenen die willen investeren in een woning, maar bang zijn enorme problemen op te lopen.

De protagonist van vandaag is een Amerikaanse natie die behoort tot de regio New England. Bathed by the Long Island Sound en grenzend aan de beroemde staat New York, is Connecticut het land waarop we onze aandacht zullen richten.

Wat zullen de kosten van levensonderhoud zijn? Koop ik een woning in Connecticut? Op een bureaucratisch niveau, is het systeem omslachtig? Verschillende vragen die snel zullen worden beantwoord. Aan het einde van deze lezing zullen er geen twijfels meer zijn: Connecticut is jouw staat!

Dus, als je klaar bent en vooral gewapend met pen en papier, kunnen we beginnen!

                  

Laten we beginnen met de eerste stap (erg belangrijk). Welke documenten zijn nodig om toegang te krijgen tot Connecticut?

Het paspoort is verplicht en de laatste jaren zijn bijzonder strenge veiligheids- en controlebeleidregels aangenomen. Wat de gezondheid betreft, zijn de kosten erg hoog, maar de service is buitengewoon goed. Laten we nu wat korte informatie geven over de geschiedenis van deze staat en over de huidige economische, financiële en politieke toestand van het land.

De eerste grondwet werd aangenomen in 1639 en vandaag pas in 1965. Connecticut is een van de 13 oorspronkelijke staten die het schrijven van de huidige grondwet van de Verenigde Staten van Amerika sterk hebben beïnvloed. Wat de economie betreft, Connecticut geniet een sterke stabiliteit. In de rijkste stad is het inkomen per hoofd van de bevolking ongeveer $ 88.000, terwijl de armste stad een niveau van $ 44.000 heeft.

Laten we nu eens in detail zien wat de kosten van levensonderhoud in Connecticut eigenlijk zijn. We hebben besloten om, om het lezen te vergemakkelijken, een kleine lijst op te stellen die door ons is opgesteld om mogelijke uitgaven in deze staat sneller te kunnen onderzoeken. Het referentiekader is beperkt tot het gebied van de hoofdstad, aangezien de verschillen tussen grootstedelijke steden en de meer perifere regio's, in termen van gemaakte kosten, bijna minimaal lijken.

 

Maaltijd, Economisch restaurant € 13,42

Melk (normaal), (1L) 0,77 €

Onderdak van vers wit brood (500 g) € 2,96

Rijst (wit), (1kg) € 3,94

Eieren (normaal) (12) € 2,53

Lokale kaas (1kg) € 11,83

Kippenborst (zonder been, zonder vel), (1kg) € 9,86

Enkele reis (lokaal vervoer) € 1,57

Maandelijks abonnement (volledige prijs) € 56,35

 

Last but not least is onze sector: de onroerend goed een! De kosten van een woning of huur?

Voor een appartement met één slaapkamer in het centrum van de hoofdstad zijn de (maandelijkse) huurprijzen ongeveer 1.200 euro, voor een woning in de buitenwijken in plaats daarvan is het verschil slechts 400 euro. Connecticut, aan de andere kant, prijzen beginnen bij 1000 euro per vierkante meter, opnieuw voor centrale gebieden en interessante plaatsen.

Wat kunnen we zeggen, we hopen dat onze mini-gids nuttig was en ... we wensen je een goede reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Connecticut. Expatriate en woont in Connecticut

      Amerika: voor velen is het nog steeds die droom in de la die je wilt bereiken vanaf je leven, voor anderen, een verre en onbereikbare wens. Voor ons bij Realigro? Een kans om te worden gegrepen! Nou ja! Vandaag hebben we besloten om een ​​beetje hulp te bieden aan degenen die willen investeren ...

Related panden

Cod. 16819

Verhuur 5+ slaapkamers, Connecticut, Litchfield County, Greenwich Shore, 124 Ritch Avenue West

3,344.79EUR
Verhuur
5+ slaapkamers

145.11 m²
Greenwich Shore - Deluxe twee (2) slaapkamer penthouse appartement te huur en lease in Greenwich CT. 06830. Penthouse 4 in "Gebouw B " is een luxe co...
UNAVAILABLE
Cod. 4616

Verkoop Andere (Residentieel), Connecticut, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

743,194.28EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

278 m²
3000 m², Lot size: 0.21 Acres, 4 slaapkamers, 2 ½ Baden, Wasserij, Foyer, Deck,
UNAVAILABLE
Cod. 3546

Verkoop 5+ slaapkamers, Connecticut, Hartford, Hartford, Hartford

418,099.04EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

1600 m²
Goede investering 2 bezet coop-eenheden, in prime Upper East Side gebouw. Enorm stijgingspotentieel
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB