Verhuizen naar Zuid-Korea Expat en wonen in Zuid-Korea.

 

Staat die tot Oost-Azië behoort, Zuid-Korea kan een levensvatbaar alternatief zijn om het leven te resetten, misschien met een goede investering.

Ondanks de geschiedenis van dit land is het nogal onrustig, tegenwoordig presenteert het zich als een nieuwe natie, in staat om kansen te bieden die aan ieders behoeften voldoen.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Al snel zul je ontdekken hoe eenvoudig het is om een ​​woning in Zuid-Korea te kopen, dus je hoeft alleen maar achterover te leunen en je tickets te boeken: onze reis om Zuid-Korea te ontdekken gaat beginnen!

                    

Allereerst geven we u enkele tips over de documentatie die nodig is om in Zuid-Korea te kunnen vertrekken (om onverwachte last-minute evenementen te voorkomen). Verplicht is het paspoort, met een minimale geldigheid van drie maanden. Het visum is alleen nodig en exclusief voor een verblijf langer dan drie maanden.
Maar wat is er zo uniek aan dit land? Houd je vast, want we zullen je sprakeloos laten.
Laten we beginnen met de geschiedenis van dit land, om de oorsprong ervan beter te begrijpen. Na jaren van overheersing en vooral oorlogen met buurland Noord-Korea, lijkt dit gebied momenteel als een semi-presidentiële republiek.

Dit overwegend bergachtige schiereiland wordt in het westen gewassen door de Gele Zee en in het oosten door de Zee van Japan. Onder de wonderen die het herbergt, herinneren we ons de provincie Jeju, de bakermat van het gelijknamige eiland, gelegen in de Straat van Korea. Het is beroemd om de kustplaatsen, maar vooral om het vulkanische landschap dat rijk is aan kraters en lavatunnels. Onder deze verdient de berg Halla het vermelden waard, een uitgestorven vulkaan, doorkruist door begaanbare paden en, hoor hoor, met een krater waar een meer is. Dichtbij de vulkaan is er ook de tempel van Gwaneumsa, prachtig om zijn eeuwenoude architectuur.

Maar het is hier niet. Als je een liefhebber bent van het sociale leven en moderniteit in het algemeen, kom je zeker niet langs de stad Seoul, evenals de hoofdstad.
De enorme metropool bestaat uit wolkenkrabbers, enorme technologisch geavanceerde grootstedelijke gebieden, allemaal verbonden door een popcultuur die perfect is verbonden met de traditionele boeddhistische tempels, paleizen en lokale markten.
Onder de sterke punten, in termen van aantrekkelijkheid, recreëren we de Dongdaemun Design Plaza, een conferentiecentrum, met bochtige lijnen en een park op het dak, het historische Gyeongbokgung-paleis, dat ooit meer dan 7000 kamers had, de Jogyesa-tempel , waar er sprinkhanen en pijnbomen zijn.

We zullen nu tot de kern van onze gids komen en proberen te begrijpen wat de kosten van levensonderhoud in Zuid-Korea eigenlijk zijn. We herinneren eraan dat in Zuid-Korea de huidige munteenheid de Zuid-Koreaanse Won is, die overeenkomt met 0,0007 euro.

 Maaltijd, economisch restaurant 7.000,00
Maaltijd voor 2 personen, gemiddeld restaurant, driegangen 40.000,00 ₩
Menu van McDonalds (of equivalent menu) 6.000,00 ₩
Nationaal bier (0,5 liter van de tap) 4.000,00 ₩
Melk (normaal), (1L) 2.463,54 ₩
Onderdak van vers wit brood (500 g) 2.910,47 ₩
Rijst (wit), (1kg) 4.069,11 ₩
Eieren (normaal) (12) 3.254,82 ₩
Lokale kaas (1kg) 19.729.02 ₩
Kipfilet (zonder bot, zonder vel), (1kg) 10.414,80 ₩
Enkele reis (lokaal vervoer) 1.250,00 ₩
Maandelijks abonnement (volledige prijs) 55.000,00 ₩
Startkosten taxi (normaal tarief) 3.300,00 ₩
Taxi 1km (normaal tarief) 800,00 ₩

En voor de vastgoedsector? Hoeveel kost het om een ​​huis in Zuid-Korea te kopen?
Voor het ondertekenen van een huurcontract starten we vanaf 426.250,00 ₩ maandelijks, terwijl we voor het kopen van een onroerend goed starten vanaf 6.085.239,79 ₩ per vierkante meter.

Onze minigids eindigt hier. Wat doe je nog steeds voor het scherm? Ren meteen om je koffers te pakken!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Zuid-Korea Expat en wonen in Zuid-Korea.

      Staat die tot Oost-Azië behoort, Zuid-Korea kan een levensvatbaar alternatief zijn om het leven te resetten, misschien met een goede investering. Ondanks de geschiedenis van dit land is het nogal onrustig, tegenwoordig presenteert het zich als een nieuwe natie, in staat om kansen te bieden d ...

Related panden

Cod. 7778

Verhuur Kantoor, South Korea, Seoul, Pasig City, Julia Vargas

685.32EUR
Verhuur
Kantoor

284 m²
Executive kantoorruimte, particuliere en volledig ingericht. Conferentiezaal met projector en whiteboard. Gratis telefoon met antwoordapparaat service...
UNAVAILABLE
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB