Verhuizen naar Denemarken. Expatriate en woont in Denemarken.

Door door te gaan met het analyseren van de meest gezochte landen in de verschillende zoekmachines, kunnen we zeker niet één van de mooiste plekken ter wereld over het hoofd zien. Opvallend qua landschap en dynamiek wat betreft werkgelegenheid, Denemarken zal vandaag de onbetwiste ster zijn in onze mini-gids. Alles wat u moet weten als u geïnteresseerd bent om naar dit land te verhuizen en een woning in Denemarken te kopen, staat allemaal in de volgende paar regels.

Weet je, wanneer je zo'n belangrijke stap wilt zetten, zijn de twijfels die ons overvallen talrijk. Zal het leven handig zijn? Wat zijn de meest gevraagde professionele figuren? In welk gebied verdient het de voorkeur om te investeren in onroerend goed?
En dan, zelfs als je klaar bent om elk detail van dit prachtige land te ontdekken, kunnen we beginnen!

                   

Laten we beginnen met te zeggen dat Denemarken in 2017 is uitgeroepen tot de beste plaats ter wereld om te leven volgens de Social Progress Index. De criteria die deze staat hebben toegestaan ​​om als eerste te eindigen, zijn verschillend. Het niveau van vrijheid, hooggekwalificeerd onderwijs, werkgelegenheid en welzijn zijn slechts enkele van de elementen die Denemarken hebben beloond.
Een sterk nationalistisch land met een stevige cultuur, gebaseerd op een sterke identiteit, niet alleen artistiek maar ook culinair, Denemarken kan rekenen op een stabiele en sterke economie.
De belangrijkste sectoren zijn de primaire en tertiaire sector, die dankzij een flexibele en snelle bureaucratie elk jaar nieuwe arbeidskrachten uit het buitenland kunnen aantrekken.

Welke documenten zijn nodig om toegang te krijgen tot Denemarken?
Om dit land binnen te komen, volstaat een identiteitskaart of paspoort als u uit een Europees land komt. Voor degenen die langer dan 90 dagen willen blijven, is het verplicht om het zogenaamde CPR-nummer op te vragen, nodig om toegang te krijgen tot overheidsdiensten, subsidies te verkrijgen en een lopende rekening te openen.

Hoe gemakkelijk is het om een ​​baan in Denemarken te vinden?
De problemen zijn minimaal, aangezien de werkloosheid gedaald is tot een drempel van 5%. Een goede kennis van het Engels is vereist; voor de rest is er in elke sector zeker de juiste functie voor jou! Onder de meest open sectoren vinden we:

• Telecommunicatie
• Hi-tech onderzoek en ontwikkeling
• Onderwijs
• Import-export
• Vervoer
• Financiën
• Toerisme
• Catering


Een van de vragen die de meeste potentiële investeerders spookt, zijn de kosten van levensonderhoud in Denemarken. Welnu, dit is een land dat niet bijzonder goedkoop is, maar efficiënte diensten en een hoge kwaliteit van leven, zeker compenseren de verschillende uitgaven.

En nu, de vraag waarop u allemaal hebt gewacht: waar is het beter om een ​​woning in Denemarken te kopen?
De Deense hoofdstad, Kopenhagen, is ronduit prachtig. Met zijn bijzondere en kleurrijke huizen, de straten omgeven door groene parken en met een actief cultureel leven, is het een echt juweeltje voor investeerders.
Het begint met een minimum van 40.000 euro voor de meest naburige gebieden en uiteraard stijgen de prijzen van het stadscentrum omhoog.
We raden u echter aan om zelfs de perifere gebieden niet te onderschatten, aangezien Denemarken een uitstekend vervoerssysteem heeft.

Dus waar wacht je nog op? Het enige wat u hoeft te doen is op weg om Denemarken te ontdekken!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Denemarken. Expatriate en woont in Denemarken.

    Door door te gaan met het analyseren van de meest gezochte landen in de verschillende zoekmachines, kunnen we zeker niet één van de mooiste plekken ter wereld over het hoofd zien. Opvallend qua landschap en dynamiek wat betreft werkgelegenheid, Denemarken zal vandaag de onbetwiste ster zijn in onze ...

Related panden

Cod. 41432

Verkoop Villa, Denemarken, Nordjylland, Løgstør, Elmevænget 21

280,819.81EUR
Verkoop
Villa

149 m²
Huis met geweldig uitzicht op de zee en de natuur. 5 min lopen naar water en 3 min rijden naar winkelmogelijkheden.
Cod. 40573

Verkoop 5+ slaapkamers, Denemarken, Syddanmark, Varde, Ådalen

1,500,000.00EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

400 m²
Te koop luxe villa met mogelijkheden voor partikulier en bedrijf. woonverblijf 196m2 mogelijkheid tot bouwen van meerdere slaap/gebruiks vertrekken....
Cod. 23265

Verkoop Huis, Denemarken, Nordjylland, Saeby, Lyngsaa

114,000.00EUR
Verkoop
Huis

94 m²
Goed onderhouden houten huis, goed onderhouden houten huis met een grote faciliteit op een prachtige verlaten plek. Lyngså Sæby 9300 Onroerend goe...
Cod. 1923

Verkoop 5+ slaapkamers, Denemarken, Copenaghen, Copenaghen, center

220,000.00EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

80 m²
Prachtig appartement op 2 hoofdstraten in het centrum. Geweldige prijs.
Cod. 22794

Verhuur 4 Slaapkamers, Denemarken, Copenaghen, Copenaghen, 544 Orsund Klengvjel DK 1604 Copenhagen V

600.00EUR
Verhuur
4 Slaapkamers

76 m²
Huur appartement 4 kamers 76 m² ongeveer gelegen in de wijk (de Rosenborg Slot), één van de oudste en meest bezocht het centrum van Kopenhagen, sites ...
UNAVAILABLE
Cod. 14811

Verkoop Villa, Denemarken, Midtjylland, Midjylland, Noret vägen 12 79070 Furudal

42,600.00EUR
Verkoop
Villa

110 m²
Rustige en mooie Goed uitzicht op Oresjön! Ruime 1 ½ verhaal huis met een locatie aan het water in Furudal in Darlecarlia. Aantrekkelijke en kindvr...
UNAVAILABLE
Cod. 4969

Verhuur 2 Slaapkamers, Denemarken, Copenaghen, Copenaghen, Copenaghen

1,200.00EUR
Verhuur
2 Slaapkamers

50 m²
huis te huur Copenaghen
UNAVAILABLE
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB