Verhuizen naar Grenada. Expatriate en woont in Grenada

 

 

Na de analyse van de belangrijkste toeristische en niet-toeristische bestemmingen, ideaal om zichzelf opnieuw te verdelen, identificeren we ongetwijfeld een werkelijk unieke en onherhaalbare realiteit. Ondergedompeld in de Caribische Zee, is de onbetwiste protagonist van onze mini-gids vandaag het eiland Grenada.

De perfecte plek om helemaal opnieuw te beginnen, te investeren in de vastgoedmarkt en daarbuiten. Het kopen van een woning in Grenada zou een winstgevende maar vooral een winnende keuze kunnen zijn, zodat je je leven volledig kunt veranderen. Hoe hoe? ben je nieuwsgierig om meer te leren? Kijkt u er naar uit om uit te vinden hoe winstgevend een investering in dit land kan zijn? Nou, het enige wat je hoeft te doen is jezelf comfortabel maken en gewapend met een pen en papier. De mini-handleiding ondertekend door Realigro, staat op het punt te beginnen!

             

Laten we beginnen met de basis: waar bevindt dit eiland zich?

De staat van vandaag bevindt zich in het zuidoosten van het Caribisch gebied en is de op één na kleinste en meest onafhankelijke staat van het Amerikaanse continent. Onderworpen aan jarenlange kolonisatie, lijkt het op dit moment als een monarchie, afhankelijk van de Engelse kroon. Hij is lid van het Gemenebest, hij heeft geen gewapende macht en de defensiesystemen zijn gedelegeerd aan het regionale veiligheidssysteem. De economie beleeft een periode van achteruitgang en daarom is het handig voor buitenlandse investeerders om hun middelen te bundelen in dit land.

De officiële valuta is de Oost-Caribische dollar en momenteel wordt de staat als een echte belastingparadijs beschouwd. Een andere reden die elk jaar meer en meer nieuwe toeristen trekt die besluiten zich in dit land te vestigen. Ondanks het feit dat de landbouw een beslissende rol speelt, is toerisme de sleutel tot het hele economische systeem.De ongerepte stranden zijn de kracht van de lokale economie, zozeer zelfs dat ze aanwezig zijn in de top tien van de mooiste kusten ter wereld.

Maar wat zijn de documenten om toegang te krijgen tot dit alles? Verplicht is het paspoort, met een resterende geldigheid van ten minste zes maanden, vanaf het moment van aankomst in het land. Het visum is alleen vereist als u van plan bent om langer dan drie maanden te blijven.

En de kosten van levensonderhoud?

Om de algehele visie beter te faciliteren, hebben we besloten een kleine tabel in te voegen, met een opsomming van de verschillende prijzen met betrekking tot de mand met essentiële goederen en de kosten die een keer in Grenada zouden kunnen worden aangetroffen.

Economisch restaurant € 8,03

Maaltijd voor 2 personen, gemiddeld restaurant, drie gangen € 45,74

Menu van McDonalds (of een gelijkwaardig menu) € 3,28

Nationaal bier (0,5L van de tap) € 1,64

Geïmporteerd bier (0,33 liter fles) € 2,30

Melk (normaal), (1L) € 2,01

Onderdak van vers wit brood (500g) € 1,64

Rijst (wit), (1kg) € 1,05

Eieren (normaal) (12) € 2,62

Lokale kaas (1kg) € 9,38

Basic (elektriciteit, verwarming, airconditioning, water, afval) voor een appartement van 85m2 € 53,55

En om een ​​woning te kopen?

Het begint bij een minimum van 300 euro per maand om een ​​huurovereenkomst in het centrum van de hoofdstad te ondertekenen, terwijl voor de daadwerkelijke aankoop van een appartement, de prijzen nog steeds zeer voordelig zijn in vergelijking met het gemiddelde heden in de Caribische realiteiten.

Wat te zeggen, we hopen dat onze mini-gids functioneel is geweest voor uw behoeften. We wensen je gewoon een goede reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Grenada. Expatriate en woont in Grenada

        Na de analyse van de belangrijkste toeristische en niet-toeristische bestemmingen, ideaal om zichzelf opnieuw te verdelen, identificeren we ongetwijfeld een werkelijk unieke en onherhaalbare realiteit. Ondergedompeld in de Caribische Zee, is de onbetwiste protagonist van onze mini-gids van ...

Related panden

Cod. 21636

Verkoop Villa, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

436,691.53EUR
Verkoop
Villa

929.03 m²
Recent gebouwd, volledig gemeubileerd, 2 verdiepingen tellend huis in prachtige Grenada, 4 slaapkamers (en-suite slaapkamer) 3 badkamers, 2 woonkamers...
Visionview Appartementen ...... Tropical Paradise .... deel uitmaken van Grenada ambiance. Geweldige locatie en appartement voor koppels, families of...
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB