HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

Wilt u een huis in het buitenland verkopen? Heeft u vastgoed en kunt u op de nationale markt geen koper vinden?

Realigro Real Estate is het webportaal waar u zich thuis zult voelen. Er zijn talloze redenen om Realigro te kiezen om uw huis in het buitenland te verkopen.

Elke advertentie in Top-positie wordt minimaal 1200 keer per maand bekeken in 190 verschillende landen ter wereld.

GEGARANDEERDE LEADS.

Dit zijn belangrijke cijfers voor het internationale vastgoedportaal Realigro, dat grote zichtbaarheid biedt met zijn website die maandelijks door meer dan 150 miljoen geïnteresseerde buitenlandse kopers wordt bezocht. Dat is minstens 20 keer meer dan een nationaal vastgoedportaal.

Realigro is een referentiepunt voor bedrijven en particulieren die hun huis in het buitenland willen verkopen en voor talloze buitenlandse kopers die in hun eigen land willen kopen.

Het portaal is online en in de zoekmachines optimaal gepositioneerd dankzij de zoektermen die het meest gebruikt worden door buitenlanders in hun moedertaal.

Het is dan ook het enige meertalige platform dat elke advertentie exclusief publiceert en niet uw advertentie naar 100 of meer eendere portalen kopieert met als gevolg talloze klonen voor elke advertentie, met de bijbehorende bijkomende kosten van zoekmachines.

Het internationale portaal Realigro is het beste instrument voor wie zijn huis in het buitenland wil verkopen: het is in 24 talen beschikbaar, biedt buitenlanders de best mogelijke user experience en helpt de interesse te vergroten.

Als u Realigro kiest om uw huis in het buitenland te verkopen, kunt u de verkoop afhandelen zonder verkoopcommissie en kunnen geïnteresseerden rechtstreeks, zonder tussenpersoon, contact met u opnemen middels het contactformulier.

Aarzel niet langer en koop direct een Top-advertentie op deze pagina:

Koop een Top-advertentie

Als u echter werkzaam bent op de vastgoedmarkt, raden wij onze Pro-diensten aan:

Realigro voor vastgoedmakelaars

Related panden

Cod. 37311

Verkoop Villa, Italië, Foggia, Vieste, lungomare vieste peschici

950,000.00EUR
Verkoop
Villa

250 m²
Vieste: Villa 220 m² met dennenbos van 5000 m², plus een grot met keuken en een binnenplaats van 70 m² direct aan zee.
Cod. 37160

Verkoop Villa, Italië, Monza e Brianza, Lesmo, Via Macchiavelli 11

897,000.00EUR
Verkoop
Villa

500 m²
In Lesmo (Mb) in een prestigieuze woonwijk bij Monza en op een steenworp afstand van Milaan. Groot herenhuis van 500 m² met een bio-zwembad en een ...
Cod. 37144

Verkoop Villa, Italië, Genua, Rapallo, San quirico

600,000.00EUR
Verkoop
Villa

220 m²
Mooie villa met drie verdiepingen in een typische Genuese stijl met een adembenemend uitzicht op Rapallo Bay. Een kleine tuin en 3 leuke terrassen. Ge...
Deze prachtige villa ligt op tien minuten rijden van het strand van Museddu en bestaat uit: - Een perceel van 24 000 m² - Twee appartementen op de b...
1 / 328
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB