HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

Wilt u een huis in het buitenland verkopen? Heeft u vastgoed en kunt u op de nationale markt geen koper vinden?

Realigro Real Estate is het webportaal waar u zich thuis zult voelen. Er zijn talloze redenen om Realigro te kiezen om uw huis in het buitenland te verkopen.

Elke advertentie in Top-positie wordt minimaal 1200 keer per maand bekeken in 190 verschillende landen ter wereld.

GEGARANDEERDE LEADS.

Dit zijn belangrijke cijfers voor het internationale vastgoedportaal Realigro, dat grote zichtbaarheid biedt met zijn website die maandelijks door meer dan 150 miljoen geïnteresseerde buitenlandse kopers wordt bezocht. Dat is minstens 20 keer meer dan een nationaal vastgoedportaal.

Realigro is een referentiepunt voor bedrijven en particulieren die hun huis in het buitenland willen verkopen en voor talloze buitenlandse kopers die in hun eigen land willen kopen.

Het portaal is online en in de zoekmachines optimaal gepositioneerd dankzij de zoektermen die het meest gebruikt worden door buitenlanders in hun moedertaal.

Het is dan ook het enige meertalige platform dat elke advertentie exclusief publiceert en niet uw advertentie naar 100 of meer eendere portalen kopieert met als gevolg talloze klonen voor elke advertentie, met de bijbehorende bijkomende kosten van zoekmachines.

Het internationale portaal Realigro is het beste instrument voor wie zijn huis in het buitenland wil verkopen: het is in 24 talen beschikbaar, biedt buitenlanders de best mogelijke user experience en helpt de interesse te vergroten.

Als u Realigro kiest om uw huis in het buitenland te verkopen, kunt u de verkoop afhandelen zonder verkoopcommissie en kunnen geïnteresseerden rechtstreeks, zonder tussenpersoon, contact met u opnemen middels het contactformulier.

Aarzel niet langer en koop direct een Top-advertentie op deze pagina:

Koop een Top-advertentie

Als u echter werkzaam bent op de vastgoedmarkt, raden wij onze Pro-diensten aan:

Realigro voor vastgoedmakelaars

Related panden

Cod. 37675

Verkoop Villa, Italië, Florence, Pontassieve, Via doccia

1,300,000.00EUR
Verkoop
Villa

289 m²
Toscaanse boerderij omgeven door groen in het zuidelijke deel van Florence, op slechts 9,3 km van het stadscentrum. De villa ligt op ongeveer 1 km van...
Cod. 37649

Verkoop Villa, Italië, Florence, Pontassieve, Via doccia

1,200,000.00EUR
Verkoop
Villa

289 m²
Boerderij te koop omgeven door het groene Florence zuiden tot 9,3 km historisch centrum van Florence, de Villa ligt ongeveer 1 km van een stad genaamd...
Cod. 37587

Verkoop Villa, Italië, Brindisi, Ostuni, Contrada cervarolo

Reserved negotiation
Verkoop
Villa

360 m²
Villa 360 m² te worden afgewerkt in de rough in de heuvels met 8ooo m² grond met olijfbomen
Cod. 37434

Verkoop Villa, Italië, Rieti, Greccio, VIA SPINACCETO

500,000.00EUR
Verkoop
Villa

350 m²
In het centrum van Italië, genesteld in de Santa Vallei van San Francesco, gelegen in de stad Greccio, beroemd om de eerste kerststal ter wereld, te k...
1 / 329
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB