HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

Wilt u een huis in het buitenland verkopen? Heeft u vastgoed en kunt u op de nationale markt geen koper vinden?

Realigro Real Estate is het webportaal waar u zich thuis zult voelen. Er zijn talloze redenen om Realigro te kiezen om uw huis in het buitenland te verkopen.

Elke advertentie in Top-positie wordt minimaal 1200 keer per maand bekeken in 190 verschillende landen ter wereld.

GEGARANDEERDE LEADS.

Dit zijn belangrijke cijfers voor het internationale vastgoedportaal Realigro, dat grote zichtbaarheid biedt met zijn website die maandelijks door meer dan 150 miljoen geïnteresseerde buitenlandse kopers wordt bezocht. Dat is minstens 20 keer meer dan een nationaal vastgoedportaal.

Realigro is een referentiepunt voor bedrijven en particulieren die hun huis in het buitenland willen verkopen en voor talloze buitenlandse kopers die in hun eigen land willen kopen.

Het portaal is online en in de zoekmachines optimaal gepositioneerd dankzij de zoektermen die het meest gebruikt worden door buitenlanders in hun moedertaal.

Het is dan ook het enige meertalige platform dat elke advertentie exclusief publiceert en niet uw advertentie naar 100 of meer eendere portalen kopieert met als gevolg talloze klonen voor elke advertentie, met de bijbehorende bijkomende kosten van zoekmachines.

Het internationale portaal Realigro is het beste instrument voor wie zijn huis in het buitenland wil verkopen: het is in 24 talen beschikbaar, biedt buitenlanders de best mogelijke user experience en helpt de interesse te vergroten.

Als u Realigro kiest om uw huis in het buitenland te verkopen, kunt u de verkoop afhandelen zonder verkoopcommissie en kunnen geïnteresseerden rechtstreeks, zonder tussenpersoon, contact met u opnemen middels het contactformulier.

Aarzel niet langer en koop direct een Top-advertentie op deze pagina:

Koop een Top-advertentie

Als u echter werkzaam bent op de vastgoedmarkt, raden wij onze Pro-diensten aan:

Realigro voor vastgoedmakelaars

Related Insights

  •  
    HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

    HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN Wilt u een huis in het buitenland verkopen? Heeft u vastgoed en kunt u op de nationale markt geen koper vinden? Realigro Real Estate is het webportaal waar u zich thuis zult voelen. Er zijn talloze redenen om Realigro te kiezen om uw huis in het buitenland te ve ...

Related panden

Cod. 38424

Verkoop Villa, Italië, L'Aquila, L'Aquila, v del grillo 1

41,000.00EUR
Verkoop
Villa

90 m²
goedemorgen met betrekking tot uw verzoek, geef ik u een preventieve offerte voor de levering van een geprefabriceerde constructie in een montageset ...
Cod. 38361

Verkoop Villa, Italië, Cagliari, Flumini di Quartu Sant Elena, Stella di Mare II

Reserved negotiation
Verkoop
Villa

300 m²
Onafhankelijke villa in het zuiden van Sardinië, op 200 meter. van het zandstrand lang ongeveer 6 km., 20 minuten ver van Cagliari, hoofdplaats van Sa...
Cod. 38330

Verkoop Villa, Italië, Savona, Arnasco, via poggi 38

470,000.00EUR
Verkoop
Villa

192 m²
mogelijkheid om een zwembad op te zetten, energieklasse C, het is mogelijk om het in twee onafhankelijke appartementen onder te verdelen
Cod. 38327

Verkoop Villa, Italië, Oristano, Magomadas, Noesala-Lungomare Alabe

330,000.00EUR
Verkoop
Villa

140 m²
Verkoop geschakelde villa met uitzicht op zee In de centrale westkust van Sardinië, in de jachthaven van Magomadas, in de buurt van Bosa, verkoop ik ...
1 / 332
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB