HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

HUIS IN HET BUITENLAND VERKOPEN

Wilt u een huis in het buitenland verkopen? Heeft u vastgoed en kunt u op de nationale markt geen koper vinden?

Realigro Real Estate is het webportaal waar u zich thuis zult voelen. Er zijn talloze redenen om Realigro te kiezen om uw huis in het buitenland te verkopen.

Elke advertentie in Top-positie wordt minimaal 1200 keer per maand bekeken in 190 verschillende landen ter wereld.

GEGARANDEERDE LEADS.

Dit zijn belangrijke cijfers voor het internationale vastgoedportaal Realigro, dat grote zichtbaarheid biedt met zijn website die maandelijks door meer dan 150 miljoen geïnteresseerde buitenlandse kopers wordt bezocht. Dat is minstens 20 keer meer dan een nationaal vastgoedportaal.

Realigro is een referentiepunt voor bedrijven en particulieren die hun huis in het buitenland willen verkopen en voor talloze buitenlandse kopers die in hun eigen land willen kopen.

Het portaal is online en in de zoekmachines optimaal gepositioneerd dankzij de zoektermen die het meest gebruikt worden door buitenlanders in hun moedertaal.

Het is dan ook het enige meertalige platform dat elke advertentie exclusief publiceert en niet uw advertentie naar 100 of meer eendere portalen kopieert met als gevolg talloze klonen voor elke advertentie, met de bijbehorende bijkomende kosten van zoekmachines.

Het internationale portaal Realigro is het beste instrument voor wie zijn huis in het buitenland wil verkopen: het is in 24 talen beschikbaar, biedt buitenlanders de best mogelijke user experience en helpt de interesse te vergroten.

Als u Realigro kiest om uw huis in het buitenland te verkopen, kunt u de verkoop afhandelen zonder verkoopcommissie en kunnen geïnteresseerden rechtstreeks, zonder tussenpersoon, contact met u opnemen middels het contactformulier.

Aarzel niet langer en koop direct een Top-advertentie op deze pagina:

Koop een Top-advertentie

Als u echter werkzaam bent op de vastgoedmarkt, raden wij onze Pro-diensten aan:

Realigro voor vastgoedmakelaars

Related panden

Cod. 36063

Verkoop Villa, Italië, Rome, Marino, Via Giovanni Prati

Reserved negotiation
Verkoop
Villa

400 m²
SANTA MARIA DELLE MOLE - preciezer in Via Giovanni Prati, ons bureau biedt te koop een exclusieve twee-familie villa van ongeveer 400 vierkante meter,...
Villino met tuin en onafhankelijke ingang. Het gebouw is verdeeld over drie verdiepingen voor een oppervlakte van ongeveer. 186. Het huis, 60 vierkant...
Cod. 36027

Verkoop Villa, Italië, Perugia, Perugia, VIA DEL TEMPO LIBERO

350,000.00EUR
Verkoop
Villa

200 m²
FERRO DI CAVALLO halfvrijstaand huis 200 m² recente bouw 2013, heuvelachtig, panoramisch en op hetzelfde moment opgediend Het huis is op twee niveaus ...
Cod. 36026

Verkoop Villa, Italië, Perugia, Perugia, STRADA CONSERVONI

330,000.00EUR
Verkoop
Villa

270 m²
Perugia San Marco gebied DRIE GOEDE REDENEN OM DIT THUIS TE KOPEN:    Het is omgeven door een prachtige Perugina-heuvel niet ver van de belangrijkste ...
1 / 324
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB