Onroerend goed in Italië: hier zijn enkele buurten waar je een huis kunt kopen

Onroerend goed in Italië: hier zijn enkele buurten waar je een huis kunt kopen

Italië op internationaal niveau staat bekend om zijn vele aspecten.
Het herbergt de hoofdstad van de mode, Milaan, de bakermat machtigste rijk in de wereldgeschiedenis, die nog steeds leeft in de prachtige eeuwige stad, Rome, de cultuur van de natie en de grote kunstenaars, variërend van Dante tot Michelangelo, Leonardo Raphael. Erkende en gewaardeerd voor de schoonheid van zijn grondgebied en eten en wijn.

Kortom, op elk gebied, deze natie heeft om op te vallen en, ondanks de crisis, lijkt het erop dat er gebieden die blijven bloeien en om te helpen tillen de economie.

                                 

Ook in de bouw zijn er veel mogelijkheden om een ​​huis te kopen in Italië, op uiterst unieke plaatsen.

Meer in het bijzonder, heeft de Belastingdienst een lijst van ongeveer 60 wijken van Milaan naar Napels, waar u kunt kopen en vervolgens te investeren in bakstenen samengesteld.

Precies twee jaar geleden was de situatie anders. De markt was stil en de stagnatie was ook de vastgoedmarkt binnengedrongen.
De bewoonde gebieden, met stijgende prijzen, waren ongeveer dertig. Vandaag hebben we het over het dubbele, gezien ook de grote onzekerheid van de algemene financiële markt die investeerders niet bang lijkt te maken.

Laten we nu in detail analyseren wat de belangrijkste gebieden zijn om een ​​woning in Italië te kopen.
Vanaf het noorden, in Milaan, de meest populaire gebieden zijn de gebieden rond de schepen, die lijken te elk jaar te verhogen met 5%, terwijl in de stad te trekken meer en meer potentiële kopers Corso Magenta en Brera, de thuisbasis van de beroemde kunstgalerie, waar je kunt wereldberoemde kunstwerken bewonderen (zoals 'The Kiss of Hayez').
De beste prestaties in termen van aantallen, is dat van de Tabak-Sarfatti rond die in de buurt van het gebied van de lijn, de Bocconi University. (Waarom veel studenten ze huizen te huur in dit gebied).
 Universiteiten lijken de vastgoedsector te vergroten. In feite was er rond de universiteiten sprake van stijgingen van de vraag op het gebied van Iulm, Cattolica, Bicocca en Bovisa.

Het is duidelijk dat de prijzen van deze gebieden voortdurend stijgen, omdat de vraag onbereikbaar lijkt.

Laten we nu verhuizen naar Rome, de hoofdstad.
De high-end wijken die het meest succesvol zijn, zijn het centrum, waar u onroerend goed kunt kopen in groene gebieden en recent gebouwd tegen maximumprijzen die rond de 4000 euro per meter liggen.
Onder de prestigieuze gebieden (met nog hogere prijzen) vinden we een toename in Trevi en Corso Vittorio.
Ook op de oude Appia is er een hausse geweest, maar de minimale transacties hebben de economsti ertoe aangezet het uit het klassement te verwijderen.
In Rome is de (maximale) variatie ten opzichte van 2016 17%.
Onder de lagere districten komt Trigoria met een variatie van 5%, procentpunten.
Als we verder naar het zuiden gaan, vinden we Napels, misschien wel de beroemdste stad qua eten en wijn.
De moeilijkheden in vergelijking met de vorige steden in de poging om op te duiken in de onroerendgoedmarkt zijn zeker niet gering, maar de stad Napels verdedigt zichzelf goed. Prijzen variëren van minimaal 1.300 tot maximaal 4.400 euro per meter. De beste uitvoering is ongetwijfeld degene die is geregistreerd in het Centrum, waaronder Piazza Mercato en via Mezzocannone.

Al met al kan worden gezegd dat de boot op een positieve trend op het vastgoedniveau blijft en investeerders een breed scala aan keuzes biedt.

Related Insights

Related panden

Appartement te koop in Cervignano del Friuli, Italië Ik verkoop een origineel appartement in het centrum van Cervignano del Friuli. Het appartement...
Cod. 40567

Verhuur Andere (Grond), Italië, Milaan, Vimodrone, Loc. Gaggiolo

2,000.00EUR
Verhuur
Andere (Grond)

11000 m²
Verhuur van onbehandeld land, fruit- en groenteteelt, in de gemeente Cernusco S / N. Ik vraag een aanbetaling van 3 maanden. Neem alleen contact op al...
Cod. 40562

Verkoop 2 Slaapkamers, Italië, Trieste, Trieste, Via Cavana

300,000.00EUR
Verkoop
2 Slaapkamers

86 m²
Het appartement is perfect gelegen in het hart van de stad, in een gebied dat wordt omringd door talloze restaurants, cafés, winkels en musea. Slec...
Cod. 40559

Verkoop 3 Slaapkamers, Italië, Cagliari, Quartu Sant'Elena, via Pantelleria

275,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

85 m²
Prachtig gedeelte van een villa aan zee met uitzicht op de Golf der Engelen. Volledig gerenoveerd in 2020, met mooie afwerkingen. Open keuken, met vee...
Cod. 40546

Verkoop Andere (Commercieel), Italië, Bergamo, Calcinate, Via Luigi Einaudi, 3

335,000.00EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

680 m²
Het verkoopt een goed gestructureerd magazijn van 500 vierkante meter laboratorium en 180 vierkante meter, kantoor + badkamer, kleedkamer + badkamer +...
Cod. 40541

Verkoop 3 Slaapkamers, Italië, Savona, Boissano, via morette

125,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

65 m²
BOISSANO - LOANO - LIGURIA DRIE-KAMER APPARTEMENT OPEN ZICHT MET EIGEN PARKEERRUIMTE
Cod. 40529

Verkoop Loft-Open Space, Italië, Venetië, Venezia, San Marco

1,500,000.00EUR
Verkoop
Loft-Open Space

80 m²
Centrale ruimte loft gerestaureerd. Uniek uitzicht en locatie.
Cod. 40525

Verhuur Magazijn, Italië, Verona, Bussolengo, Via 2 giugno 6

3,500.00EUR
Verhuur
Magazijn

900 m²
ONAFHANKELIJKE SCHUUR te huur naast de Big Apple en in de buurt van de tolhuisjes VERONA NORD en SOMMACAMPAGNA. Mogelijkheid tot een aangrenzend kant...
Cod. 40507

Verkoop Hoeve, Italië, Cuneo, Cravanzana, Bricco sole

395,000.00EUR
Verkoop
Hoeve

1000 m²
Vrijstaande boerderij op heuvelachtig terrein, geschikt voor een groot gezin of twee gezinnen, volledig gerenoveerd met antiek meubilair, keukens, mog...
Villa Verità - XIII-XVI eeuw Villa Verità, in het oude dorp Concamarise, vlakbij de oude parochiekerk gewijd aan de heiligen Lorenzo en Stefano, staa...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB