Boom 2018 in Michigan: waarom en waar een huis kopen

Boom 2018 in Michigan: waarom en waar een huis kopen
Michigan, de bakermat van de prachtige stad Detroit, is al jaren de grootste Amerikaanse autofabrikant, maar ook een inspiratiebron voor de muurschilderingen van Diego Riviera.
Zetel van het Motown platenlabel, vandaag is het ook het speerpunt van de vastgoedwereld.
Laten we het in detail bekijken!
In 2018 was er een hausse in aankopen vanwege het hoge aantal verzoeken en de snelheid van het aanbod van onroerend goed om aan de vraag te voldoen en te voldoen.
Wat waren de triggers van deze hausse en waarom worden huizen in Michigan en zijn innovatieve steden gezocht?
De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen, vanwege de grote vraag van toeristen die verliefd werden op de schoonheden van deze natie en besloten om zich te vestigen.
De verkopers maakten daarom gebruik van de mogelijkheid tot verzoening om hun huizen op de markt te kunnen betreden die op dit moment hun waarde hebben vergroot en die voor veel kopers van groot belang zijn.
Welke zijn de meest gewenste en gunstige plaatsen om een ​​koop- of huurcontract af te sluiten?

               
Voor kunstliefhebbers is de stad die het meeste succes heeft gevonden Beer City US. De levendige metropool biedt zowel tal van moderne locaties die het lokale nachtleven animeren, en jaarlijkse festivals, waaronder de zeer beroemde ArtPrize.
De huiswaarden bedragen ongeveer $ 140.000, maar het is altijd het kloppend hart van de stad, dus het is niet zo erg als een aanbieding.
Er is ook een constante toename van verzoeken in het gebied van Ann Arbor, de internationaal bekende universiteitsstad, die jaarlijks miljoenen studenten van over de hele wereld huisvest. Zelfs hier zijn de prijzen hoger, maar nog steeds lager dan de vorige stad. De huurprijzen zijn de meest populaire contracten gegeven de segmentering van een typische jeugdmarkt.
Als laatste maar niet de minste in de top 3 van de meest geselecteerde steden door het investerende publiek is Lansing.
Terwijl de eerder beschreven steden worden gekenmerkt door een zeer hoog aanbod, kenmerkt Lansing zich door zijn vele vragen.
De hoofdstad is de plaats van de staat en is de ideale plek om te wonen en vooral te werken, en je kunt jongleren met zowel het nachtleven als uitstekende diensten.
De gemiddelde kosten van een huis in Lansing zijn met 13% gestegen, maar dit gebeurt juist omdat veel meer mensen de voordelen begrijpen en waarderen die kunnen worden bereikt door in deze werkelijkheden te leven die voor iedereen geschikt zijn.
De toekomst van Michigan ziet er rooskleurig uit en is in opkomst voor zowel kopers als verkopers.

Related Insights

  •  
    Boom 2018 in Michigan: waarom en waar een huis kopen

    Boom 2018 in Michigan: waarom en waar een huis kopen Michigan, de bakermat van de prachtige stad Detroit, is al jaren de grootste Amerikaanse autofabrikant, maar ook een inspiratiebron voor de muurschilderingen van Diego Riviera. Zetel van het Motown platenlabel, vandaag is het ook het speerpunt v ...

Related panden

Cod. 8306

Verkoop Andere (Commercieel), Michigan, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

34,204.28EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

800 m²
Deze woning is verhuurd voor 675 dollar
UNAVAILABLE
Cod. 7037

Verhuur 5+ slaapkamers, Michigan, Lansing, Lansing, Lansing

1,140.14EUR
Verhuur
5+ slaapkamers

40 m²
Grote, volledig ingerichte studio
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB