Verhuizen naar Micronesië. Expatriate en woon in Micronesië.

 

 

Bent u op zoek naar een paradijs, maar wilt u alternatief zijn? Wil je je leven radicaal veranderen, maar weet je niet of dit de juiste keuze is? Ben je de gebruikelijke dagelijkse routine beu? Nou, je kunt gerust zijn, want je bent op de juiste plek! Bij Realigro hebben we besloten om een ​​kleine minigids te maken, precies hierop afgestemd: maak een 'aanbod dat past bij jouw behoeften, betaalbaar is en dat je in staat stelt om een ​​veilige keuze te maken en zonder enige twijfel.

Dus, klaar om te beginnen? Dat doen we, met ons dagelijkse artikel gewijd aan een van de mooiste landen ooit, wiens motto "Peace Unity Liberty" is (vrede, eenheid, vrijheid). We hebben het over de Federale Staten van Micronesië.

Het kopen van een woning in de Federale Staten van Micronesië zal niet langer zo ingewikkeld zijn!

Dus waar wacht je nog op? We kunnen beginnen!

                  

Laten we beginnen met de basisprincipes, de eerste stappen die moeten worden genomen als u besluit om naar deze magische plaats te verhuizen: welke documenten moeten worden aangevraagd en gepresenteerd om Micronesië te bereiken?

Verplicht is het paspoort, met een resterende geldigheid van minimaal zes maanden. Als u aankomt in Palikir, na een stop in de Verenigde Staten, of in het algemeen op een eiland in de Stille Oceaan, zal een passend paspoort worden aangevraagd en compatibel zijn met de standaardcriteria voor de VS.

Het inreisvisum is niet verplicht als u niet langer dan 30 dagen in een van de eilanden van het land verblijft en bovendien zijn er geen specifieke wetten met betrekking tot valuta- en douaneformaliteiten. Een element van fundamenteel belang, synoniem voor een gestroomlijnde en flexibele administratieve bureaucratie.

Na het doornemen van de documentatie over de rotsen, proberen we te begrijpen wat de kenmerken zijn die dit land zo uniek maken in zijn soort. De staten die deel uitmaken van de federatie zijn, van west naar oost, Yap, Chuuk, Pohnpei en Kosrae, die allemaal bestaan ​​uit ongeveer 606 verspreide eilanden met een totale oppervlakte van bijna 3.000 kilometer. Dit zijn voornamelijk atollen en typisch vulkanische realiteiten.

Met een klimaat, natuurlijk, tropisch, is er geen gebied dat niet wordt beïnvloed door een doordringende en overvloedige toeristenstroom voor alle maanden van het jaar.

Dankzij de aanwezigheid van verschillende etnische groepen, garandeert dit land toekomstige beleggers een warme en gastvrije sfeer. Flora en fauna zijn onderhevig aan bijzondere bescherming, gezien de aanwezigheid van beschermde soorten en natuurreservaten die niet in andere delen van de wereld te vinden zijn. Om een ​​beeld te geven van de situatie, op een numeriek niveau, herinneren we ons dat in deze federatie van Staten 11 beschermde mariene gebieden, 3 mariene parken, een zeereservaat, 2 bosreservaten, 2 jachtreservaten, een Spartiacque bosreservaat, werden erkend twee reservaten, een natuurlijke mariene oase, 8 natuurlijke oase, een monument en 4 conserveringszones.

Laten we in het hart van onze gids komen, waarbij we het economische en financiële aspect analyseren: wat zijn de kosten van levensonderhoud in Micronesië?

Over het algemeen kunnen we stellen dat het welbevinden bijzonder hoog blijkt te zijn, maar niet overdreven, als het in termen van kosten vergeleken wordt met de belangrijkste toeristische centra verspreid over de belangrijkste eilandgebieden van de wereld. De lage kosten van levensonderhoud, die kenmerkend zijn voor veel van de belangrijkste toeristische resorts en het grote aantal bestemmingen verspreid over de verschillende eilanden, maakt het verblijf op deze plaatsen nog aangenamer. Wij adviseren u echter om vooraf een analyse uit te voeren van de verschillende kosten die u moet maken voordat u een dergelijke belangrijke stap neemt.

En voor de aankoop van een woning? In dit geval schommelen de prijzen, maar er moet aan worden herinnerd dat de Kosrae-wet van toepassing is, die de verlenging van 55 jaar huur toestaat, die van Chuuk voor 99 jaar en Yap voor een maximum van 100.

Wat kunnen we zeggen, we hopen een compleet en duidelijk beeld van de situatie te hebben gegeven ... we wensen je alleen een goede reis!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Micronesië. Expatriate en woon in Micronesië.

        Bent u op zoek naar een paradijs, maar wilt u alternatief zijn? Wil je je leven radicaal veranderen, maar weet je niet of dit de juiste keuze is? Ben je de gebruikelijke dagelijkse routine beu? Nou, je kunt gerust zijn, want je bent op de juiste plek! Bij Realigro hebben we besloten om een ...

Related panden

Cod. 27852

Verkoop Kantoor, Micronesia, Kiribati, Kiribati, Kiribati

Reserved negotiation
Verkoop
Kantoor

58 m²
kantoor te koop-huur
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB