Verhuizen naar Tonga. Expatriate en woont in Tonga.

 

 

Droom je van een paradijs, maar weet je niet welke bestemming je moet kiezen? Ben je de gebruikelijke routine beu die meer en meer monotoon en repetitief is? Geef het toe: kunt u zich voorstellen op een warme en zonnige plek, in totale ontspanning, maar u weet niet hoe u uw droom kunt realiseren? Maak je geen zorgen! Wij bij Realigro zijn hier voor! We hebben zelfs besloten om onze lezers een volledig beeld te geven van wat de beslissende natie zou kunnen zijn. De ideale oplossing om je leven radicaal te kunnen veranderen. We geven u enkele kleine aanwijzingen: dit is een eilandstaat die tot Polynesië behoort en genesteld in de Stille Oceaan, precies tussen Nieuw-Zeeland en Hawaï. Laten we de naam van onze hoofdrolspeler onthullen: het eiland Tonga!

Het kopen van een woning in Tonga zou de meest winstgevende en winstgevende investering ooit kunnen blijken te zijn! Hoe het te doen? Simpel: volg gewoon de volgende regels, stap voor stap, om te begrijpen hoe te bewegen in deze hoek van het paradijs!

Als je klaar bent en vooral gewapend met een pen en papier om alles op te schrijven, kunnen we beginnen!

 

                                               

                   

                     

Laten we beginnen met een klein detail, maar zonder twijfel een symbool. Dit Koninkrijk wordt ook gedefinieerd als '' eilanden van vrienden '' gezien het hartelijke karakter van de inwoners bij de aankomst van de eerste ontdekkingsreizigers. Deze functie lijkt ondanks de jaren een belangrijk element te zijn gebleven dat beleggers meer prikkels geeft om een ​​woning te kopen.

 

Maar laten we de kern van onze minigids bekijken. Welke documenten zijn nodig om toegang te krijgen tot deze archipel? Voor het aanvragen van een eenvoudig toeristenverblijf is het verplicht om een ​​paspoort en een retourvluchtticket naar een andere bestemming te hebben. Een speciaal vaccinatievisum is niet nodig, en als eenmaal een toeristenvisum is verkregen, geldig voor een maand, is het mogelijk om het met nog eens drie te verlengen.

 

Zodra we dit obstakel hebben overwonnen, proberen we te begrijpen wat een gemakkelijke taak zou kunnen zijn om helemaal opnieuw te kunnen beginnen. Er zijn verschillende ondernemersactiviteiten die worden ingehuldigd en bovenal vereist in dit land, met name voor de landbouwsector. Maar we kunnen zeggen dat alle sectoren klaar staan ​​om nieuwe professionele figuren te verwelkomen. Hier is een korte lijst:

Gespecialiseerde ambachtslieden: loodgieters, tegelzetters, decorateurs
Tandartsen
opticiens
Huisartsen
Kappers
Diëtisten
Computerprogrammeurs en technici
Mechanica voor motor- en scheepsmotoren (buitenboordmotor)
IMPORT / EXPORT van verschillende producten
Activiteiten gerelateerd aan toerisme, dus kleine hotels, dorpen, resorts, etc.
De kosten van levensonderhoud zijn een van de laagste in de Stille Oceaan en zijn ook een van de meest ongerepte gebieden. De meest populaire valuta voor de uitwisseling zijn de Amerikaanse dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar, de Fiji-dollar en het pond. Je kunt met ongeveer 14 euro per dag leven, exclusief transfers tussen de verschillende eilanden. In de meest luxe gebieden praten we over 97 euro per dag.

Het is gemakkelijk te begrijpen hoe de aankoop van een woning ook handig is. Om je een vergelijkingsparameter te geven, dit zijn extreem lagere niveaus dan Fiji!

Wat te zeggen, we kunnen je alleen een goede reis wensen!

Related Insights

  •  
    Verhuizen naar Tonga. Expatriate en woont in Tonga.

        Droom je van een paradijs, maar weet je niet welke bestemming je moet kiezen? Ben je de gebruikelijke routine beu die meer en meer monotoon en repetitief is? Geef het toe: kunt u zich voorstellen op een warme en zonnige plek, in totale ontspanning, maar u weet niet hoe u uw droom kunt real ...

Related panden

Voor 99 jaar huur in het dorp Toula, Vava'u, Tonga Kavel aan de oceaan in Tonga voor $ 5.000 of B / O Vraagprijs: $ 5.000 US (bespreekbaar - financi...
Cod. 21985

Verkoop Eiland, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

1,490,000.00EUR
Verkoop
Eiland

60000 m²
Prive-eiland te koop in Het Koninkrijk Tonga 75 jaar lease overdraagbaar, hernieuwbaar. Bouwen van een eigen villa ortouristic resort.
UNAVAILABLE
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB